2015. augusztus 21., péntek

Osb akció

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Lowest Prices on Top Items. Bay Is Here For You! Million Shoppers Want to Buy. Aktuális osb árak, mindig naprakészen!

Zsindely akció , olcsó zsindelyek, ajánlatok. Házhoz szállítás (akár ingyen), akciós. A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS.


Nagyon jó ár-érték arány, kiváló formatartás és nagy szilárdság jellemzi. A modern építőanyag! Amerikában már több évtizede gyártják és használják, ezt az egyedi tulajdonsággal rendelkező préselt falemezt.


AZ OSB az angol Oriented Strand Board kifejezés rövidítése,amely Irányított szálú lapot jelent. Alapanyaga hosszú szálú faforgács, amit magas.

Vásároljon közvetlenűl az OSB importőrtől. Az OSB számtalan területen felhasználható anyag, tetők, falak és aljzat fedésre kiválóan alkalmas. Előfúrás nélkül csavarozható, ezért felhelyezése könnyű, festhető és dryvit hálóval vakolható. OSB lapok a Skandináv Fatelp kínálatában. Letölthető akciós OSB árlista - pdf.


Akciós OSB áraink: Üzletünkben mm-es és mm-es egész táblás Osb lapokból tartunk készletet. A többi vastagság, illetve a nútféderes termékek megrendelésre kaphatók. A rendeléseket alapesetben 2-napos határidővel tudjuk teljesíteni. Az aktuális raktárkészletről. Cégünk fő profilja a Svédországból származó lambéria és hajópadlók forgalmazása.


Az elmúlt évek tapasztalati alapján, folyamatosan próbálunk megfelelni a változó és egyben fejlődő vásárlói követelményeknek. Mára a termékeink között megtalál minden olyan fontos elemet,amely elengedhetetlen lehet egy faanyaggal kapcsolatos építkezés során! Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással!


Abszolút korrekt a cég. A tájékoztatás teljeskörű, a szállító sofőr, kedves és udvarias volt. OSB és faforgácslapok vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Az OSB az angol Oriented Strand Board kifejezés rövidítése,amely Irányított szálú lapot jelent. A faforgács háromrétegű.

Jól terhelhető, könnyen megmunkálható irányított szálelrendezésű faforgácslap. Tartósabb, mint a furnér, ezért jobban terhelheti. Vékonyságából adódóan jól hajlítható, ezért ívek kialakításához használhatja elsősorban.


Bitumenes zsindelyek kiváló minőségben, kedvező áron! Rendkívüli nyitvatartás: hétköznap: 8. Rendelje meg azonnal webshopunkban regisztráció nélkül, egyszerűen, pillanatok alatt! A webshopban a kedvezményes árak vannak feltüntetve!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések