2019. december 26., csütörtök

Tető utólagos szigetelése

KontaktBau tető szigetelés, padlás szigetelés, tetőtér szigetelés A kontaktbau. A befújt üveggyapot technológiával könnyedén megoldható a padlásfödém utólagos szigetelése (üveggyapot befújása a szarufák közötti ferde síkba) - mindenféle bontás és kosz. Beépített tetőterek szigetelése - URSA útmutató (all rights reserved by URSA.HU) Kisfilmes útmutató az URSA Salgótarjáni Üveggyapot Zrt-től. Számíthat ránk a padlás, tetőtér, tető , a könnyű szerkezetes falak szigetelésében és a homlokzati hőszigetelésben is! Az utólagos hőszigetelésnek köszönhetően sokkal egyszerűbbé és költséghatékonyabbá válik a hiányos vagy esetleg elavult, tönkrement szigetelés kicserélése, tökéletesítése.


Valóban a padlás utólagos szigetelése sok kérdést felvet, amire érdemes válaszokat keresni.

A legfontosabb azonban ezekkel a válaszokkal kapcsolatban, hogy nincsenek általános, minden helyzetre használható szabályok. Ha még szigeteletlen a háza, akkor a fűtési igény lecsökkentésével jelentős megtakarítást érhet el. Ezt a külső falon lévő ajtók és ablakok cseréjével vagy szigetelésével, és a födém és a tető valamint a homlokzati falak utólagos szigetelésével érheti el. Minden új lapos tető szigetelése során úgy kell megválasztani a vízszigetelési technológiát, a szükséges szigetelő anyagokat, hogy az elkészült lapostető szigetelés legalább húsz évig beázás mentes maradjon. Utána egy szigetelés felújítással elérhető legyen újra az eredeti állapot.


Ha hőszigetelésről beszélünk, az emberek többségének elsőre az utólagos homlokzati hőszigetelés jut eszébe, pedig a fűtés számlát másképpen is csökkenthetjük. Ipari és mezőgazdasági, oktatási és kulturális épületek, társasházak, családi házak, bevásárló központok stb. Ingyenes a kiszállás, a tető felmérése, a műszaki koncepció kialakítása, illetve az árajánlat elkészítése.


A lapostetők utólagos hőszigetelése minden ingatlantulajdonos számára ajánlott, aki szeretné modernizálni a tető elavult szigetelését, növelni az ingatlan értékét és gondoskodni az ideálisabb körülményekről.

Az utólagos szigetelés kétféle lehet, attól függően, hogy a lapostető vízszigetelése milyen állapotban van. Minőségi tetőszigetelés = AQUA-SZIG Bt. Lapostető szigetelés felújítás és hőszigetelés az ország egész területén. A cellulóz szigetelés egyaránt hatékony új és utólagos tető szigetelés esetén is. Utólagos tetőszigetelés - év garancia.


Tető hőszigetelő anyagok A modern hőszigetelő anyagok nagy választéka kiválóan alkalmazkodik a különböző épületszerkezeti és vízszigetelési megoldásokhoz. A cellulózszigetelés rendkívül jó védelmet nyújt télen a hideg, nyáron pedig a meleg ellen. A hőszigetelő anyag műszaki paraméterei, hővezetési tényezője, nedvességállósága , tűzveszélyességi besorolása mind fontos tényező a hőszigetelő anyag kiválasztása szempontjából. Régi és új, trapézlemez tetők utólagos hő és vízszigetelése. Előkészítésekor egy korrózió-védő és tapadás javító festés szükséges.


A szórt poliuretán szigetelőhab áthidalja tető hibáit, megszűnteti a beázást a trapézlemez résein és a lemezrögzítő csavarok résein. Homlokzati hőszigetelés, utólagos hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek - Szigetelő anyagok széles választékban: Üveggyapot, kőzetgyapot, polisztirol, fagyapot - Homlokzati és lábazati díszítő vakolatok és festékek - Gipszkarton termékek különböző gipszkarton rendszerek építéséhez - Széles tetőfólia, hőtükör fólia, felületkiegyenlítő, ragasztó, fugázó. Egyszerre szigetel hőt és hangot! Tető , terasz, zöld tető szigetelés Épületek lapos tetejének, teraszainak, garázsok és alagsori építmények felett kialakított kertek szigetelése jelentős mértékben eltér a falszigetelések metodikájától, annak ellenére, hogy mindkét szigetelés a víz ellen védekezik.


ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A falak lemezbeütéssel, acéllemez besajtolással történő utólagos szigetelése után is szükséges a falban, vakolatban lévő ásványi sókat eltávolítani, majd újra kell vakolni speciális légpórusú vakolattal. A lemezbeütés előnye, hogy vízhatlan vízszigetelés alakítható ki utólagosan, s a kivitelezés ideje rövid. A Bodnár- Tető Kft.


Ezen tevékenységek nagy szaktudást és tapasztalatot igényelnek, melyet jómagam és cégem emberei biztosítanak.

A tető szigetelése. Azt már sokan tudják, hogy a padlásfödém hőszigetelésével nemcsak a téli hideg ellen tudunk védekezni, hanem a nyári túlmelegedést sem érdemes figyelmen kívül hagyni. A hideg időkben az energia megtakarítása a fűtésszámlán egyértelműen megmutatkozik. De nyáron hogy zárjuk ki a meleget?


Sokan fordulnak hozzánk könnyűszerkezetes ház utólagos szigetelésével kapcsolatban. Ezen a problémán a fújható üveggyapot szigeteléssel gyorsan és könnyen segíthetünk bontás nélkül. Külső szigetelés esetén, a nyári napokon a nap nem melegíti fel a trapézlemezt, így megszűnik az épület belső levegő hőingadozása, valamint a tetőszerkezet dilatációs repedéseit is megszünteti. Penészes vagy vizes falak, beázott pincék esetén az utólagos szigetelés a megoldás, amit mi rövid határidővel, garanciálisan elvégzünk.


Akár családi ház, akár templom vagy műemlék – Bízza ránk a vízszigetelés munkálatait , és mi gyorsan rendbe hozzuk a repedt falakat vagy megsüllyedt létesítményeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések