2019. december 6., péntek

Kókuszrost tégla

Semleges pH-értékének, valamint könnyű szerkezetének köszönhetően serkenti a növény gyökereinek növekedését, fejlődését. Mivel sokkal szellősebb, mint a többi talaj, jól megtartja a vizet. Emellett nagymennyiségű víz felvételére is képes. Csak vízbe kell áztatnod egy rövid ideig és mehet is az ültetőtálcába.


A vizet magába szívja és finom, porhanyós szerkezetűvé válik 1-perc alatt. A préselt kókusz tégla 4-liter vizet képes felszívni és válik laza porhanyós föld állagúvá.

Méretre vágott kókuszrost tégla mikrozöldek növesztéséhez. Alkalmazható más termesztőközegek szerkezetének fizikai és kémiai tulajdonságainak javítására vagy tápanyag hozzáadásával önálló, Webáruházunkban megtalálhatóak a virágföldek, tápoldatok, virágcserepek. A biztonságos használat érdekében használat ajánlott átmosni.


Beáztatáshoz, ha a kókuszrost tégla formában préselt, ez a kókusztégla, tegyük vödörbe, és úgy számoljunk, hogy legalább 3-4-szeresére növekszik. Ezért olyan méretű edényt válasszunk, illetve törjük kisebb darabokra, és. Az egyes kockák tömege eltérhet a préselésből és a nedveségartalomból kifolyólag. Mosott, állapotban kerül csomagolába.


A videó bemutatja a kókuszrost felhasználási lehetőségeit, valamint előnyeit a virágföldekhez képest. Az alábbi linkre kattintva tudja megtekinteni a kókusztéglákat.

A darabos kiszerelés lehetővé teszi a meglévő termesztési rendszerhez történő rugalmas beillesztését a kókuszrostnak. Az évszázadok folyamán nemcsak az ipar ment át óriási fejlődésen, hanem a mezőgazdaság is. Rengeteg mindent kitaláltak és kipróbáltak a terméshozam növelésére, a minőség javítására és ez a folyamat napjainkban is tart. Oázis kókuszrost tégla 6g vásárlás 4Ft!


Olcsó kókuszrosttégla650g Virágföldek árak, akciók. A mosott kókuszrost tégla egy igazán takarékos, környezetbarát megoldás. Az ültetőcsomagok eredetileg egy 100ml-es vízpermetezővel érkeznek. A koronavírus miatt állandó készlethiány van, így a csomagokat. Kókusztégla 6gr termékleírás.


E szállítási költség mellett is olcsóbb a kókuszrost , mint a tőzeg. H-ju, tápanyag nélküli, nagy víztartó képességű mosott, szárított és préselt. BIO terráriumtalaj. Két tégla kerül egy balkonládába, amelyeket a már ismertetett módon, kapillárcsepegtetővel duzzasztanak fel és a palánták kihelyezése előtt kézzel egyengetnek el. A kókuszdió termelés során semmilyen.


A változatos méretüknek köszönhetően szinte minden technológiai rendszerbe be lehet őket. XL db zöld kerti növénytámasztó rúd m. Nőjenek az ön kertjében a legszebb virágok és növények - ebben lesznek segítségére a kókuszrost -téglák. Egy-egy tégla akár liter vízet is képes felvenni, így ideális megoldás a talaj levegőzésének javítására, és hozzájárul ahhoz, hogy a növényeknek erős és egészséges gyökérrendszere legyen.

Ezek a tulajdonságai elősegítik a fiatal gyökerek fejlődését és a növény gyorsabb növekedését. A Crush kókuszrost egy durvább kókuszrost mely hosszú rostok és csipsz egyenletes keverékéből készül. A por és a ¾-es apróbb rost hiánya ebben a közegben sokkal gyorsabb vízáteresztést biztosít.


Ez a termesztő-közeg a hidegebb klímájú, napfényben szegény országokban használható sikerrel, ahol gyakori öntözés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések