2019. december 31., kedd

Salétromos fal szigetelése

Meglévő és felszivárgó víz elleni teljes körű védelem, éves szigetelési garanciával. BUDAPEST MINDEN KERÜLETÉBEN, AZ ORSZÁG MINDEN TELEPÜLÉSÉN, A DUNAKANYAR, A BALATON, A VELENCEI TÓ MELLETTI TELEPÜLÉSEKEN! Mitől salétromos a fal ? A fal salétromosságának oka általában a fal által a talajból felszívott nedvesség, amelyet a hagyományos bitumen szigetelés hiánya vagy elöregedése okoz.


Ez a nedvesség azon túlmenően, hogy rendkívüli mértékben rontja a fal szigetelőképességét.

A legfontosabb: száraz, egészséges környezetben élni. A vizes falnak száradnia kell ahhoz, hogy hagyományos vakolattal lehessen helyreállítani. Salétromos , penészes, vizes falak nélkül.


Cégünk vizes, nedves, salétromos fal , épület, ház, lakás, pince utólagos szigetelésével foglalkozik, melyet korszerű, falbontás nélküli technológiákkal (falfűrészelés, injektálás, saválló acéllemez besajtolás) valósítunk meg. Minden általunk elvégzett munkára év a garanciát vállalunk. A salétromos vizes vakolat káros a szervezetre és nem nyújt szép látványt.


A légpórus vakolatnak magas a pára elszívó képessége, alkalmazása során, a fal akár 2-héten belül kiszára így a felújítás időtartama lecsökken.

Utólagos vízszigetelés injektáló krémmel. Vizes, nedves fal , lakás szigetelése verhetetlen áron 6. Cégünk vízes salétromos falak,épületek,házak,lakások,pincék utólagos vízszigetelésével foglalkozik. Kivitelezés: országosan, Budapest, Debrecen. Korszerü,falbontás nélküli technológiákkal!


Az Ön háza fantasztikus, de mi a helyzet a vízszigeteléssel? A vizes, salétromos falak végleges megszüntetéséhez, az otthon egészséges levegőjéhez, az alacsony fűtési költségekhez egy már felvizesedett ház esetében a megfelelően kivitelezett utólagos falszigetelés elengedhetetlen. Nedves fal - allergia, asztma, reuma :összefügghet?


A falak vizesedésének oka a talajból felszálló nedvességet a fal porózussága miatt felszívja, akár méteres magasságban, ezzel dohossá, nedvessé téve a lakás levegőjét, esztétikai szempontból is rontva a lakás minőségét és esetenként ízületi, reumás, légúti illetve allergiás panaszokat okozva a lakásban. A salétrom szinte az egész falat vastagon borította, de érdekes módon ez csak egy falszakaszt érintett. Nem volt nagy feladat, gyorsan neki is estünk a salétromos fal szigetelésének. Első körben meghatároztuk az injektálási síkot, figyelembe véve. Miért lesz salétromos a fal ? Normál esetben egy ház építésénél a falak alá készül valamilyen szigetelés.


Ezek idővel egyre inkább fokozódó problémákhoz vezetnek,és kialakul a salétromos , vizes, nedves, penészes, párás, dohszagú fal , falazat, az épület statikája pedig veszélyessé válik.

E gészségtelen az állandó nagy mennyiségű penészgomba jelenléte, emellett a vizes falakon távozó hőmennyiség a fűtésszámlán is jelentkezik. SALÉTROMOS , NEDVES, VIZES, PENÉSZES, DOHSZAGÚ, talajvizes, dohos, párás fal , falvizesedés, vizes pince elleni védelem akár TÉLEN IS! Jelentkezzen most épületdiagnosztikai, épületfelmérési szolgáltatásunkra, mely alapján azonnali és pontos tájékoztatást kaphat a felmerülő költségekről, az alkalmazható falszigetelési technológiákról.


Sok időt vesz igénybe a falszigetelés elvégzése? Ezután egy speciális géppel 1-3bár nyomással juttatjuk be a szigetelőanyagot, mely függően a fal anyagától, nedvességtartalmától, lehet műgyanta. Falak és pincék vízszigetelése utólag.


Családi házak és intézmények vízszigetelése utólag. Acéllemez bepréseléssel. Az emberek többsége szeretné, ha a lakás a családtagok egészségét is védené.


Mindannyian szeretnénk, hogy a gyermekeink biztonságban nőjenek fel. A biztonsághoz és egészséghez az is hozzátartozik, hogy optimális körülményeket teremtsünk. Ehhez a házfalak szigetelése , vagy utólagos szigetelése jelent megoldást.


Emellett gondot fordítunk arra, hogy létrejöjjön a vizes fal szigetelés, a nedves fal szigetelés, a párás fal szigetelés. A bontás nélküli és utólagosan felvitt szigetelési, sávszigetelési,vízszigetelési falszárításos szolgáltatásunk végleges megoldást nyújt nemcsak a családi házaknál, de az intézményeknél, pincéknél, építményeknél is, amelyre nagy. Az általunk utólag szigetelt vizes házak referencia fotókkal, képekkel. Milyen hatásai vannak a salétromos falnak?


Emberre gyakorolt hatásai pl.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések