2019. december 25., szerda

Kültéri fa járólap

Klasszikus és szép megoldás: a fa. Barátságos, természetes hangulatot teremthetünk a fa teraszburkolással, és még mélyen sem kell a zsebünkbe nyúlni. Ez azonban akkor igaz, ha kevés nedvesség éri a padlót: szárazabb éghajlaton vagy fedett balkon esetében lesz tartós a tölgy- vagy bükkburkolás. Impregnált, telített (Telifa) kültéri fa járólapok 10év garanciával ! Kültéri járólapok a Praktiker kínálatában.


Változatos és strapabíró kültéri gres járólapok több színben is elérhetőek.

Látogasson el webshopunkba! Padlólapok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Felületüket feltétlen javasoljuk a szintén e célra gyártott speciális kültéri olajjal kezelni.


Bábulatosan gyors a lerakása és nagyon tartós. Speciális Wax olajba. A kültéri WPC teraszburkolat felülete bordázott, ezért nem csúszik, biztonságosan alkalmazható teraszon, kertben, stégként, medence környékén, tóparton is. A felületet nem szükséges megfúrni, a szálakat, darabokat csavarokkal rögzíteni, mivel a hosszanti oldalon végigfutó hornyokba illeszkedő műanyag rögzítő klipszekkel rendkívül esztétikusan és stabilan.


Válasszon egyet az alkategóriák közül. A padlólap, és amit tudni kell róla.

A modern belsőépítészet egyik leggyakrabban használt hidegburkolata a padlólap. Kiváló tulajdonságainak és magas esztétikai adottságainak köszönhetően előszeretettel alkalmazzuk őket különböző helyiségekben, bel- és kültéren is. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat.


Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Kő vagy fahatású padlólap, greslap, magas fényű vagy matt járólap. Nálunk biztosan van!


Vagy, ha éppen nem találja, írjon nekünk, hiszen a webre folyamatosan kerülnek ki a termékek, előfordulhat, hogy még nem látszik az Önt érdeklő termék. KÜLTÉRI FA BURKOLAT. A nappali funkciójának megfelelő fedett vagy nyitott terasz nagyon hasznos a melegebb időszakokban. Tavasztól őszig fogadhatjuk itt vendégeinket, vagy egyszerűen csak kiülhetünk hétvégén relaxálni, beszélgetni, olvasgatni, élvezve a friss levegő mozgását. Az akácfa tartóssága a kültéri teraszburkolatok esetében - a WPC burkolatokkal szemben.


Ezeket a burkolóanyagokat jellemzően faliszt vagy bambuszdarálék, és műgyanták, műanyagok összekeverésével hozzák létre, a. A WPC, vagyis wood plastik composite ( fa -műanyag kompozit) adja a járólap felső rétegét, amely egy műanyag hordozóra kerül. A hordozó szélein található elemek teszik lehetővé a táblák összepattintását. A járólap mérete 22x310x3mm (vastagság x szélesség), amiben már benne van a hordozóréteg is.


Akác korongos járólap , akác korong, akác járdalap, díszburkolatok, fa díszburkolat, faburkolat, faburkolatok, Antik bútor, egyedi natúr fa és loft. Fa járólapok lépcsőinkhez. Lépcsőjéhez jó néhány fa fajtából választhat, de mindegyiknél fontos kiemelnünk, hogy a fa egy élő anyag, ami egy adott felületen (lépcsőfokon, kapaszkodón) nem lehet sem színben sem erezetben teljesen homogén, és nem kerülhető el, hogy nem átmenő csomók, göcsök legyenek a felületen.

Fa hatású burkolatok. Mik is ezek pontosan? Az alapot egy kiváló minőségű és első osztályú greslap adja amire különleges technológiával famintát nyomnak. Ezzel egyesül a greslap rendkívüli keménysége a fa meleg hatásával. De ennél sokkal több előnyös tulajdonsággal bír.


A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések