2019. december 22., vasárnap

Toló ajtók

Ezen toló ajtók rendkívül nagy előnye, hogy bárhova felszerelhetőek. Kőműves munkálatokat nem igényelnek. A Tisza toló ajtók sok jó tulajdonsága mellett az egyik nagy előnye, hogy nincs szükség vezető sínre a földön. Az egész mozgatás a felső elburkolt sínben van megoldva.


A TOLÓ AJTÓK SZERKEZETI FELÉPÍTÉSE. Az toló ajtó egy megfelelően kialakított felső sínen fut, alul egyetlen kis vezető nyelvecske van elhelyezve, ami az esztétikai hatást nem rontván gyakorlatilag láthatatlan.

Falban futó tolóajtóinkhoz a világszerte ismert és elismert ECLISSE vasalatot használunk. Ezt a vasalatot több. A ragyogó, hatalmas, gravírozott biztonsági üvegfelületek a fényt maradéktalanul átengedik, így a fényszegény helységek elixírjei. A falban futó beltéri tolóajtó szerkezete egy kissé bonyolultabb, ugyanis itt egy vezető-tartó szerkezetet, ami egy gipszkarton szerkezet tartóváza, először be kell építeni a kívánt falszakaszra, majd az ajtólapokat felszerelni a futószerkezettel együtt a sínre, nem megfeledkezve a végütköző-csillapító elemekről, majd ha ez kész, következhet a burkolás gipszkartonnal. Tolóajtó kivitelek.


A tolóajtók népszerűsége töretlen, hiszen praktikusak, helytakarékosak és sok esetben esztétikusabbak, mint a hagyományos nyíló beltéri ajtók , ráadásul ma már elfogadhatóan olcsóak is. Emelő- toló erkélyajtó. Ezek monumentálisabb szerkezetek és teljesen más elven működnek, mint a toló -bukó erkélyajtók.

Hosszított működtető kilincs mozgatja a szerkezetet, mely elfordításával az ajtót megemeljük, amely így egy görgős sínre kerül, melyen könnyedén mozgatható. Számos összeállítása létezik a. Ha az aktuális négyzetméter alapú ingatlanárakkal számolunk, a hagyományos ajtók luxuscikknek tűnnek. OBI internetes oldalán és áruházaiban! Weboldalunkon Magyarország legnagyobb beltéri ajtó választékát találja! Beltéri ajtók egyedi és szabvány méretben is.


CPL, dekor, festett, furnér, toló és nyíló kivitelben kedvező áron. Fa belső ajtók : Egyedi igények alapján tetszőlegesen választhatóak utólag szerelhető tokkal így a falat teljesen betakarja a szép díszborítás. Az ajtók egyszeres gumitömítéssel.


Az emelő- toló erkélyajtóval szemben a toló -bukó ajtók - ahogy a nevük is mutatja - bukó funkcióra is képesek, ezáltal biztosítva a helyiség szellőzését. A vasalat alja a kiemelt állapotban az erkélyajtó profiljának az alja alá esik, ezért a legtöbb szerkezetnél gyártásnál egy plusz toldót szerelnek fel a szerkezet aljára, amit a helyes működéshez nem. A falak varázsütésre eltűnnek, és az üvegek kötik össze a belső tereket a körülölelő természettel.


A modern üvegépítészet új életérzést teremt. Az Internorm a műanyag, műanyag-alumínium és fa-alumínium fix üvegezések és emelő- toló ajtók mellett nagyméretű üvegezéseket is kínál mint pl. Erkélyajtó, emelő toló ajtó Az emelő toló erkélyajtó széles fesztávjai, óriási üvegfelületek alkalmazását teszik lehetővé. A nagy méretek ellenére (2-7m) kimagasló működési komfortot biztosítanak, a fokozott hő és hangszigetelés, légzárás mellett, amely zajtalan működéssel, kényelmes mozgatással, kimagasló.


Mivel nincs hatással a toló ajtó működésére, így pántokat sem tartalmaz. A fal előtt futótoló ajtó esetében elegendő helyet kell a hagyni az ajtó zavartalan kifutására, az érintett falfelület bútorozása vagy dekorálása némi előrelátást igényel.

Az ide szánt szekrényeket, bútorokat nem tolhatjuk be közvetlenül a. A toló -bukó erkélyajtó alapvetően hasonló elven működik mint a toló -emelő sokan ebből adódóan össze is keverik őket. Minden igényt kielégítő technológiai megoldásainkkal valamennyi ablakrendszerhez megfelelő terasz-és erkélyajtók széles választékát kínáljuk megrendelőinknek. Felejtse el a sötét belső tereket, és bezártság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések