2019. december 11., szerda

Kovácsoltvas gyertyatartó fali

Kovácsoltvas gyertyatartó , kovacsoltvas. Egyszerű rendelés gyors szállítás. Termékeinkhez állandóan változó választékunkból kárpitokat és szöveteket is rendelhet.


A kovácsoltvas gyertyatartó kettő vasdarabból készült. Ezeket alakítottuk, csavartuk, lapítottuk és hajlítottuk, míg el nem nyerték végleges formáját.

Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is. Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra. A Vaterán lejárt aukció van, ami érdekelhet, a TeszVeszen pedig 5. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A gyertyatartó , üveges mécsestartó és fali virág váza külön is megrendelhető.


A kép szélein látható fali mécsestartót gyártjuk kisebb, üveges illatgyertyákhoz méretezve is. Készleten natúr színben.

Vásárlás: Gyertyatartó árak, eladó Gyertyatartók. Akciós Gyertyatartó ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Az igazi kovácsoltvas kézzel készül, hagyományos módon, szénnel hevítve a megfelelő hőfokra. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Rozsdamentes korlát Korlátok év garanciával felszerelve, szállítva 38. Kínál Fali kovácsoltvas gyertyatartó : A falra egyszerűen felhelyezhető, amelyre gyertya illik. Előtető - üveg, polikarb.


Polikarbonát és üveg előtetők év garanciával. Korlátrendszerek, kerítések és szerkezeti munkák. Füles gyertyatartó : 9. Mérete: 75mm x mm. Kétágú fali gyertyatartó. Templomi kovácsoltvas gyertyatartó és részletei.


Az első darab a zsámbéki katolikus templom részére készült, aztán készítettem belőle saját részre még kettőt.

Böngéssz gyertyatartó - és teamécses kínálatunk óriási választékában! Gyertyákkal a legtöbbet hozhatod ki az ottnonod hangulatából. Válassz a stílusok és az anyagok közül, az elegáns acél gyertyatartótól a dekoratív üveg teamécsestartóig. Minden termékünk egyedi elképzelés alapján készült.


Eredeti, patinás, tisztított állapotban. Original, cleaned condition with patina. Acélszerkezeti munkával, ezen belül magas minőségű, egyedi kovácsoltvas termékek gyártásával foglalkozunk.


Fali gyertyatartó - Vásároljon megbízható eladóktól a Galéria Savaria színvonalas online piacterén! Alkudjon meg az eladókkal vagy élje át az aukciók izgalmát! Kezdő, fiatal vállalkozóként - szakképesítéssel, szakmai gyakorlattal és ismerettel - szeretnék minél egyedibb termékek készítésével foglalkozni. Különösen érdekelnek azok a tárgyak, amelyek hagyományai régi időkhöz kötődnek, de napjainkban is értéket képviselnek és a mindennapi életben funkcionálisan is használhatóak. Minőségi kovácsoltvas kapuk gyártása, összeszerelése Magyarországon első osztályú német alapanyagokból!


Tekintse meg weblapunkat, ahol bővebben tájékozódhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések