2019. december 24., kedd

Lábazati díszítő vakolat

Külső és belső felületek, lábazatok, homlokzatok, lépcsőházak, oszlopok díszítő vakolására vízbázisú műgyanta kötőanyagú, márványszemcsés töltőanyagú, vízlepergető vakolat. Felhívjuk figyelmét, hogy a gyakorlatban előfordulhat eltérés a képernyőn látható színek és a valóságos színek között. Tudta hogy a homlokzatot érő terhelés a lábazati részen a legnagyobb? Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Díszítő lábazati vakolat Felhasználási terület: A lábazati vakolat az.

A REVCO REMIX lábazati díszítővakolat gyárilag előkevert, diszperziós kötőanyagú, vízzel hígítható. Alkalmas régi és új épületek külső, illetve belső falazatainakdíszítésére, valamint lábazatok és kerítések, homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolására. PREMIO G ránit lábazati díszítő vakolat Premio Gránit k észrekevert, vizes diszperzió bázisú, jól mosható, dekoratív védőbevonatot képző, fagyálló fedővakolat , a Premio Gránit mintatábla 1színében , kiválló színtartású, glettvassal felhordható, páraáteresztő, tisztítható, lábazati vakolat. Lábazati és díszítő vakolat.


Baumit végső felületképzés. This video is unavailable. Kevert színű, műgyanta kötőanyagú szemcsés vékonyvakolat külső és belső.


Felhasználási terület : Feldolgozásra kész, pasztaszerű, vizes műgyanta bázisú, fagyálló, lábazatot védő és dekorációs vakolat , finom- és középszemcsés változatban, gazdag színválasztékban.

A lábazati vakolat a vakolt felület védelmében egy rendkívül tartós fedőréteget képez a lábazaton, burkolt oszlopon, kerítés alapzaton. A lábazati díszítő vakolat az alapvakolattal együtt megvédi a falat a csapó esőtől és a mechanikai sérülésekkel szemben is. További előnye még, hogy a felhordás és megszáradás. Gyárilag előkevert, bordós-fekete színű, ásványi őrlemény alapú lábazati vakolat , diszperziós kötőanyaggal.


A vakolat tulajdonságait számos hozzáadott kémiai adalékok javítják, amelyeknek köszönhetően az anyagot a könnyebb feldolgozhatóság és a jelentősen megnövelt élettartam jellemzi. LÁBAZATI ÉS DÍSZÍTŐ VAKOLATOK PROSPEKTUS MOZAIK FINOMSZEMCSÉS VAKOLAT A Mozaik finomszemcsés lábazati - és díszítő vakolat egy gyárilag, komponensenként (kőzetőrlemény illetve kötőanyag) kiszerelt termék, amelyet a megvásárláskor, illetve a felhasználás helyszínén kell összeállítani! A vakolatok között létezik a finomszemcsés és középszemcsés változat, amely márványőrlemény darabokat tartalmaz.


A színek a valóságban a mintáktól minimálisan eltérhetnek! A teljes színválasztékot a FIT színkártya tartalmazza. Falfestékek, lazúrok, vakolatok, kiegészítők, és hőszigetelő rendszerek. Homlokzati színező vakolatok. Finomszemcsés lábazati és díszítő vakolat (Több színben) a Színes fedővakolatok, festékek kategóriában.


Tudom a sima rozsdás glettvas sokkal puhább, jobban is hajlik, de a nyoma ott marad a lábazati vakolaton. Mi az, hogy ott marad? A díszítő vakolat felhordása során érintkezik egymással a glettvas és a gyantás lábazati vakolat.


Ennek az anyagnak olyan erős kötőanyagai vannak, hogy képesek – hétköznapi nyelvre lefordítva. Lábazati díszítő vakolat színválaszték Mivel képernyőn illetve mobiltelefonon a színhűség nem garantálható, a bemutatott színválaszték tájékoztató jellegű.

Kérjük, a színválasztást minden esetben az értékesítési pontokon kihelyezett valódi színminták alapján végezzék. LB Knauf lábazati vakolat ingyenes anyagköltség számítással, országos házhozszállítással. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Mozaik A Mozaik finomszemcsés lábazati - és díszítő vakolat egy gyárilag, komponensenként kiszerelt termék, amelyet a megvásárláskor, illetve a felhasználás helyszínén kell összeállítani.


MIKROSZEMCSÉS VAKOLAT GYÁRILAG ELŐKEVERT LÁBAZATI ÉS DÍSZÍTŐ VAKOLATOK Sirokkó Fenyves Mustár Tűzföld Casino Szamóca Gejzír Manhattan Ében Balaton FINOMSZEMCSÉS VAKOLAT Androméda Sáfrány Szavanna Klinker Lávavörös Szalamandra Galaxis Kvarcszürke Szellemkék Homokkő KÖZÉPSZEMCSÉS VAKOLAT Ekrü Mogyoró Halványvörös.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések