2019. december 26., csütörtök

Műanyag szállítódoboz

Műanyag szállítódoboz fedéllel l. Alumínium koffer Elválasztó fal készlet az S és az M Systainerekhez (darab). Fóliák, Tasakok, Zsákok, Reklámtáskák Kérésre egyedi nyomtatásra is! ExoTerra Faunarium lapos műanyag box L 46x30x17cm.


Ez a tartós Pico szállítódoboz az ideális megoldás kisállatok szállítására.

Borzasztóan nehéz volt a kemény, műanyag alkatrészeket bepattintani, nem női mulatság. Szállítódoboz kisebb testű kutyáknak és macskáknak. Az alsó és felső rész is nem-mérgező műanyagból készült.


A megfelelő szellőzést a felső részen és az oldalakon lévő szellőzőnyílások biztosítják. Közepes méretű szállítódoboz , mely ideális kisebb és közepes meretű kedvenceink szállítására. Sokféle dívatos színben kapható!


Erről a termékről még senki nem mondott véleményt!

Alkalmas ételek és tárgyak tárolására illetve hordozására. Szintén alkalmas bevásárláshoz , mivel a használatával nem kell többé táskákat cipelned az autód csomagtartójába, elég csak egyszerűen szétnyitnod a szállítódobozt és belepakolnod a vásárolt dolgokat. Kutyafekhely masszív műanyagból - hogy a kutyus ne tudja szétrágni. Minden termék raktáron van és azonnal elvihető. A tetőn ablak található, az egyik nyíláson keresztül az eleséget, a másikon keresztül állatunkat tehetjük be a tárolóba.


Nálunk kedvező áron vásárolhatsz. Az Exo Terra Faunarium egy műanyag szállítódoboz , amely terráriumi hüllők, kétéltűek, rágcsálók és rovarok szállítására használható. Könnyedén összeállítható, tetején nyitható fedéllel, továbbá a szállítás könnyebbé tétele érdekében vállpánttal van ellátva. Háziállatát kényelmesen tudja kivenni és betenni.


Exo terra Faunarium, fauna box, műanyag szállítódoboz , karantén doboz, nevelő doboz. Ma már többféle műanyag szállítódoboz közül választhatunk, ezeket többnyire kutyák és macskák részére készítik. Ideális kis méretű állatok, eleségállatok tárolására, szállítására.


A legkisebb méretek éppen megfelelnek tengerimalac-szállításra. Olyat vegyünk, amelyik zárt, hogy állatainknak kellő biztonságérzetet adjon, ugyanakkor jól szellőzik. Léteznek műanyag -dobozok kisrágcsálók szállításra is, előnyük, hogy felül.

Aktuális Faunárium ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Dobozok, konténerek, ajtók, teherautók, benzintankok, zsákok, mérőórák és egyéb eszközök érintetlenségének jelzésre szolgáló biztonsági plombáinkat az alábbiakban találja. A műanyag plombák mellett, fémbetétes, és sodrony illetve acél plombákat is forgalmazunk az elvárt biztonsági szint és a felhasználás függvényében. Egyszerre nyújt megbízható és.


Kialakításából fakadóan ideális madarak. A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések