2019. december 9., hétfő

Kárpit tisztítás gőzzel

Sokan kölcsönöznek, vagy egy ismerőstől kölcsönkérnek egy egyszerű takarítógépet, és azt gondolják, hogy a szőnyegtisztítás vagy a kárpit tisztítás házilag már meg is oldható. Ha a szomszédtól kölcsönkérnek egy villáskulcs készletet, akkor már meg is tudják szerelni az autójukat? Majd újabb száraz porszívózást követően egy gyorsan száradó kárpittisztító anyaggal átfrissítjük a szöveteket (választható illatokban). A tisztítás után a műanyag elemek szilikon mentes, fényes vagy matt (igény szerint) ápolása következik. Az utolsó munkafázis itt is, az ablaküvegek foltmentes tisztítása.


Gőzzel való tisztítás. A forró gőzzel való tisztítás , takarítás egy nagyon hatékony módja, a különböző felület tisztán tartására, és a fertőlenítésére. Remekül lehet vele pl. Fedezd fel a gőztisztítók sokoldalú világát!


Egyetlen készülék, többféle feladatra. Legyen szó konyhatakarításról, fürdőszoba vízkőtelenítéséről és baktérium-mentesítéséről, padlótisztításról vagy épp vasalásról, a Kärcher gőztisztítókra mindig, minden körülmény között számíthatsz! Kárpit tisztítás gőzzel ️ Sections of this page. Kárpittisztítás, bútorkárpit tisztítás Budapest - Hatékonyan eltávolítjuk a makacs foltokat, szennyeződéseket, gombákat, atkákat. Kérjen ajánlatot kárpittisztításra!


Folttisztítás és fertőtlenítés száraz gőzzel. Autókárpit tisztítás gőzzel Mielőtt megjelentek volna a gőzmosógépek, az autó belső terének tisztításához különféle anyagokat és porszívókat alkalmaztak, így távolítva el a kárpitok szennyeződéseit és foltjait, ám az évek során a technológia akkorát fejlődött, hogy ma már az autókárpitot gőzzel lehet legjobban megtisztítani. Gondoskodjon a kárpitok alapos tisztításáról a Kärcher kárpittisztítókkal! A gép a tisztítás során a vizet a tisztítószerrel egy munkafázisban permetezi fel, majd a szennyeződéssel együtt felszívja. Ne te menj az autómosóba, ha minket választasz, az autómosó megy hozzád!


WC-kagylóról, a fugákból. A tisztítás során a teljes felület higiénikus lesz, mentes atkáktól és bőrt irritáló vegyszertől. Létezik BIO kárpittisztítás? Igen, egy német bio minősítésű, gyorsan lebomló alaptisztítószert használunk. Milyen időközönként javasol a kárpittisztítás?


Erre a kérdésre nincs jó válasz. Minden esetben az egyéni. A gőztisztítás egy természetes, ugyanakkor hatékony alternatívát jelent a hagyományos, vegyi alapú tisztítás kiváltására. A gőzzel történő tisztítás során a vízből száraz, szinte páramentes gőzt nyerünk. Ezt a forró gőzt irányítjuk rá a felületre, majd a gőz által feloldott szennyeződést egyszerűen.


A Bowitt Autókozmetikában magasnyomású gőzzel , speciális szerekkel és korongokkal polírozunk, így az enyhébb karcolásokat képesek vagyunk eltűntetni, és ismét gyári fényt adunk az autóknak. A kárpit - és üléstisztítás is kimondottan autóülésekhez kifejlesztett kárpittisztító anyagokkal és speciális gépekkel történik, amelyek minden foltot fellazítanak. Kevés víz és nagy nyomás. E kettő együtt már alkalmas szőnyeg vagy kárpittisztításra.


A gőz inkább 1fok fölött értelmezhető, ami textileknél rizikós lenne. Számunkra a gőzzel való tisztítás nem csak egy munka, vagy egy vállalkozás, hanem küldetés is,amely arról szól, hogyan óvjuk leginkább a környezetünket, mégis mindezt az ügyfél megelégedésére földön, vízen, levegőben. Bízunk benne, hogy hamarosan egyre többen felismerik milyen jelentősége van a gőzzel való. Belső rész Egy teljes belső tisztításon esik át az autó, ahol a szövetüléseket és részeket, forró gőzzel tisztítjuk! Ezzel intenzívebben tudjuk a szennyeződéseket eltávolítani.


A száradási idő pedig minimális, mindössze néhány óra (a külső hőmérséklettől függően), amely után az autó újra, azonnal használható. Nyári időszakban általános, hogy mire az autó készen van beülhet a száraz vezetőülésbe és használni tudja a gépkocsit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések