2019. december 9., hétfő

Poliuretán hab tábla

Ez a hab a legigényesebb, semmilyen kompromiszumot nem tűrő, strapabíró,minőséges hab. Nagyon rugalmas hab (úgynevezett hideghab), kevésbé kemény és nagyon nehéz súllyal rendelkezik. Kényelmes, luxus ülőgarnitúrák, tárgyak kárpitozására ajánlott, még a jelentősen leterhelt helységekben is, mint például ülések. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához. További információ.


A poliuretán táblák nyomószilárdsága 1kPa.

Ez biztosítja terhelhető födémekben és szarufák feletti szigetelésnél való használatát. Nedvességfelvétele minimális. Ez a vízfelvétel is a vágott éleken.


A kiinduló anyag fajtája polisztirol (PS) hab vagy poliuretán hab (PUR) lehet. Ha szükséges marás előtt a PUR hab táblák összeragaszthatók a kívánt méretre. Megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal a sokféle szigetelő hab közül. Leírás poliuretán keményhab tábla.


A szórt poliuretán hab mindent tu amit más szigetelőknél csak többlet ráfordítással érhetünk el. Trabant sem a Mercedes-sel.

Ez az anyag a szigetelők Mercedes-e! Bilo da Vam treba OSB, masivna ploča, sirova iverica, MDF ili šperploča, kod nas možete birati iz obuhvatnog asortimana koji je prilagođen posebnim odredbama (kao što su standardi). A hőcserélőn keresztülhaladva lezajlik a polimerizációs folyamat, s a folyékony állapotú poliuretán egy adagolóvezetéken keresztül az adagolófejbe kerül. A táblák előállítása során a végső megszilárdulásig a hab raga ezért a hőszigetelő táblák mindkét oldalukon kasírozással készülnek.


Ennek következménye, hogy mindinkább előtérbe kerülnek a jobb hőszigetelő képességgel rendelkező termékek, mint például a Bachl Kft. PIR) keményhab tábla , mely a hagyományos hőszigetelő anyagoknál akár -al kedvezőbb hőszigetelési értékekkel rendelkezik. Számos kedvező tulajdonság. Showing 1–of. A termék kiváló hangelnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, széles frekvencia tartományban használható, Poliuretán habszivacs.


A nagyrészt nyílt cellás poliuretán hab , magas hőmérséklettűrésű (1C°), valamint kiváló öregedési tulajdonsággal rendelkezik, öntapadó kivitelben kapható. A lakásbelsők dekorációjához poliuretán gerenda is használható. A mennyezetre rögzített gerenda profilok szinte megszólalásig hasonlítanak a nehéz, fából készült gerendákra. Szerencsére azonban jóval könnyebb a súlyuk a modern poliuretán anyagnak köszönhetően.


Ismerje meg az ANRO épületdíszítési webáruház álgerenda kínálatát és a hozzájuk tartozó. Az SSA Pana Foamtec Kft. Határozottan, felelősségteljesen és pozitív elmével működik, elfogadja a kihívásokat, folyamatosan kutatja az új ötleteket és új megoldásokat az ügyfelek kérésére. Köszönhetően a lezajlódó vegyi reakcióknak, a kiadagadó hab képes kitölteni a nehezen elérhető helyeket is. A megkeményedett hab tartós, könnyű, formálható, vágható réteget hoz létre, mely védelmet nyújt a hideg és meleg ellen, csökkenti a zajt, így növelve a komfortot.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Mint a BASF poliuretán alapanyagok (poliol, izocianát) hazai disztribútora, az alábbi anyagfajtákat forgalmazzuk. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően, a hatálya a hab nagyon változatos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések