2019. november 13., szerda

Szerelt homlokzatburkolatok

Ez azonban gyakorta nem elég a szakszerű és költséghatékony megvalósításhoz. Hiszen korrekt szakkivitelezés csak a teljes épületre vonatkozó. A rögzítés módja: általánosan látszó, mechanikus (a táblaszínével szín azonos szegecs vagy csavar) módon helyezik el a táblákat, de lehet az alszerkezetre speciális ragasztóval ragasztani vagy mechanikus rejtett rögzítéssel szerelni is. Napjainkban a nagyobb homlokzatfelületeken gyak­ran szerelt jellegű kerámialap burkolatokat alkalmaznak.


A kerámialapok négyzetes vagy téglány alakú, sík (tömör) vagy üreges, anyagában színezett elemek.

A lapokat hálós elrendezésben építik be. A homlokzatburkolatok széleskörűen felhasználhatók középületeken és. Homlokzatburkolatok a Lambda System Kft. Szálcement homlokzatburkolatok – ESAL Hungária Kft. Szerelt homlokzatburkolatok készítése.


Az Alukonstrukt System egy cégünk által ajánlott homlokzatburkolati rendszer. Biztonsági okokból méter fölötti magasságban pedig már csak a szerelt technológia alkalmazható.

Az esztétikai kérdéseken túl a burkoló lapok – a beépítési útmutató betartása mellett – a falazat épületfizikai tulajdonságaira is hatással vannak. Azonban sajnos könnyű a szép homlokzati elemekkel az esetleg nem kellő körültekintéssel és szakértelemmel. A burkoló termékek gazdag méret-, szín-, és mintázat választéka kül-, és beltéren egyaránt határtalan lehetőséget biztosít az építészeti -, és design elképzelések megvalósítására. Az EQUITONE szerelt , átszellőztetett homlokzatburkolati lapok várható élettartama meghaladja az évet még a legkedvezőtlenebb időjárási körülmények között is. A Cedral szerelt homlokzatburkolati lapok az Eternit vállalat szálcement anyagok terén szerzett piacvezető tapasztalatai és ismeretei alapján kerültek kifejlesztésre.


Tartós és dekoratív védelmet nyújtanak a homlokzatok, homlokzati elemek és melléképületek számára. A faházak otthonos hangulata egy lépésben - homlokzatburkolat akácból! Amennyiben kültéri akácfa homlokzatburkolatot keres, egészen biztosan Ön is az emberek azon csoportjába tartozik, akiben magas az igény a szépre, a természetesre. Szigetelő réteg vastagságától, a burkolat tömegétől és a fugamennyiségtől függően akár db értékkel is növekedhet a falazat zajszigetelő képessége.


Beépítése (dűbeles) mechanikai rögzítéssel történik. SZERELT KERÁMIA BURKOLATOK teherhordó. Az üveggyapot lemez kiváló hőszigetelő képessége miatt indokolt, hogy a fa.


A falak csoportosíthatók homogén és réteges falszerkezetekre, a réteges falakon belül pedig rétegösszetételétől függően megkülönböztetünk egyhéjú és kéthéjú falakat. Az így szerelt homlokzat védelmet biztosít a csapóeső ellen, a környezeti zajok ellen és segíti a nyári állapotban a hővédelmet. A táblák hátoldalukon vízlepergető bevonattal, míg a vágott szélek impregnálással rendelkeznek.

Az épületek homlokzatának. Ragasztott kerámialap homlokzatburkolatok legtöbbször a homlokzat kisebb részein, sávokban, nyílások körül, díszí­tő jelleggel készülnek, de alkalmazhatók teljes felületen is. A kis elemméretnek köszönhetően akár íves felületek bur­kolása is lehetséges. A rendszerint négyzetes vagy téglalap alakú kerámialapok. A tűzbiztonságra vonatkozó legújabb szabályok értelmében, az emberi élet és vagyoni értékek védelme miatt, megnőtt a tervezői felelősség az olyan épületszerkezeti elemeknél mint a szerelt , átszellőztetett homlokzati megoldások (SZÁH).


A profilokkal lehetővé válik a homlokzat felosztása és strukturálása. A négyzethálós homlokzati rendszereknek számára nagy könnyedséget jelent az Eternit szálcement táblák alkalmazása. A szerelt homlokzat burkolatokról. Forma szerint lehet szabálytalan kövekből kialakított burkolat, szabályos vágott kövekből rakott burkolat, sima, fűrészelt, hasított vagy megdolgozott (pl. homokfújt) felület.


Mindegyikhez más-más vastagságú kőburkolat szükséges, és. Az EQUITONE a szálcement szerelt homlokzatburkolatok vezető márkája, amelynek gyártója az Etex. Az Etex egy belga vállalatcsoport, amely magas minőségű építőanyagok, rendszerek elkötelezett gyártója.


Trespa kültéri homlokzatburkolatok széles választékban. Kérjen egyedi ajánlatot homlokzat burkolatainkra, vagy tekintse meg termék palettánkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések