2019. november 18., hétfő

Trapézlemez ár

Kerítésként, tetőfedésként, oldalfalként egyaránt kitűnően alkalmazható termékünk a trapézlemez. A mm – mm vastagságú horganyzott profillemezek egyszerű és rendkívül kis munkaigényű szerelést tesznek lehetővé csakúgy a szakmabelieknek, mint a barkácsolni vágyóknak. Elérhető trapézlemez árak, első osztályú minőség, nagy színválaszték. Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től. Kiszállítás országosan.


T14-es tetőre RAL színekben.

Sűrű mintás, a régi alumínium trapézlemezek hatását keltő trapézlemez. Trapézlemez cserepeslemez azonnali gyártás Dabason! Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! Minőségi magyar trapézlemez közvetlenül a gyártótól.


Kedvező árak, év garancia, országos kiszállítás. A bevonati rendszereknek és a minőségi acél alapanyagnak köszönhetően. Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell.

Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Minden rendelt áru időben megérkezett.


Köszönöm a segítőkész hozzáállást, Önnek és Kollégáinak a segítséget! További eredményes munkát kívánok, Üdv. Ttrapézlemez nagy színválasztékban, fényes illetve matt kivitelben is elérhető.


Az ár bevonat illetve lemez vastagság fügevényeben változhat. Az alábbi kalkulátorral adja meg, hogy milyen hosszúságú elemekre volna szüksége. Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. Hogyan készül a famintázatú trapézlemez ? Az alapeljárás hasonló a normál trapézlemezek gyártásához. A trapézlemez árak magyar forintban (HUF) értendők.


Amennyiben a kiválasztott termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére telefonon, vagy e-mailben egyaránt. A eco típusú trapézlemez után az egyik legjobb költséghatékonyságú trapézlemez. A lemez hosszát méretre vágjuk, így a. Kevesebb bordázattal rendelkezik, viszont a borda közi merevítés és a trapézprofil oldalfában található enyhe hajtás merevséget ad a trapézlemeznek.


Elsősorban olyan ingatlanok tetejére javasoljuk, ahol fa szerkezettel van kialakítva.

Alumínium trapézlemez - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Gyakran felmerül a kérdés trapézlemez tető építése előtt, hogy milyen profilmagasságú lemezt válasszunk?


Lakossági felhasználás esetén érdemes a T18-as trapézlemez profilt választani, amely cégünk legkeresettebb saját gyártású terméke. Akciós termékeink: Szendvicspanelek raktárkészletről!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések