2019. november 7., csütörtök

Penész ellen illóolaj

Milyen módszereket vethetünk be a penész ellen ? Az első gondolat természetesen, hogy menjünk el egy drogériába és vegyünk penészölő szert. A természetes megoldások bizonyulnak sokszor a legjobbnak. A teafa illóolaj számos esetben segít, nem csupán terápiás célokra használhatjuk, hanem például a penész eltávolítására is bevethető.


Nemcsak csúnya, hanem jelentős, negatív egészségügyi. Filléres csodaszer szagok, penész, kártevők ellen - Az Ausztráliából származó csodaszer az egyik legerősebb, sokoldalúan használható természetes fertőtlenítő.

Teafaolaj penész ellen. A nem megfelelő páratartalom elősegíti a penészgomba szaporodását, amely a háztartásban számos egészségügyi problémát okozhat, beleértve a kellemetlen szagot, az allergiákat és más egészségügyi problémákat. A teafaolajjal elpusztíthatjuk a penészgombákat.


Penész és kártevők ellen. Megelőzésként töröld át vízzel hígított olajjal a potenciális veszélyforrást jelentő területeket, ha pedig már megjelent a penész, használj teafaolajas kefét. Ha például a fürdőszoba sarkaiban vagy a fugákon.


Használata egyszerű: 1. Gyakrabban szellőztess.

Lábgombásodás ellen hatásos illóolajok: teafa, levendula, borsmenta, fahéj. Gurubi Zsolt, páramentesítő szakértő a Páramentesítőt szakértőtől sorozat 3. A várandós kismamáknál bizonyos illóolajok alkalmazása csökkentheti a félelmeket, növelheti a testtudatot, és a vajúdás alatti fájdalmak ellen is hatásos lehet. Az illóolajokkal való masszírozás két irányból is hathat, hiszen az illatok gyógyító erejét a masszázs hatásával egészíti ki, és nagyon kellemesen. A BODICO TEAFAOLAJ eredeti ausztrál, a teafa Melaleuca alternifolia leveléből készült, 1-os tisztaságú, természetes, desztillációval előállított esszencia! Erős fertőtlenítő, gomba - és baktériumölő valamint gyulladáscsökkentő hatású illóolaj.


A teafa Ausztráliában őshonos növény, melynek leveleiből nyerik ezt a rendkívül széleskörben alkalmazható illóolajat, így az ottani háztartások fontos alapeleme. A bors tényleg hatásos az egerek ellen ? Van egy egyszerű és tényleg hatásos módszer: Fogsz egy literes befőttes üveget, a szájával lefordítva leteszed a kamrában, vagy abban a helyiségben, ahol az egerek szambáznak. Válaszok a kérdésre.


A doTERRA Purify (Cleansing Blend) egy tisztító keverék, ami megszünteti a kellemetlen szagokat és tisztítja a levegőt. A Purify nagy előnye, hogy mérgező anyagok adaléka nélkül, természetesen csökkenti a kellemetlen szagokat és védelmet nyújt a szezonális, valamint környezeti kórokozók ellen. A fahéj antiszeptikus hatással bír és nagyon hatékony a penész ellen. A bogarak sem kedvelik az illatát.


A falat fújja be fahéjillóolajos vízzel, majd néhány perc múlva törölje át a falfelületet. Permetezzük be a problémás helyeket a folyadékkal, majd várjuk percet. Ezután nedves ruhával töröljük le.


Ecet: hagyományos tisztítószer, a penész ellen is hatásos.

Az -os háztartási ecetet közvetlenül a penészes felületre permetezheted. Pár nap múlva azonban szappanos vízzel már feltakaríthatod az elpusztult penész hulladékát. A permetet ne töröld le.


Az illóolaj használata előtt tisztítsa meg az orrüreget a leválasztható és a kéregből. Ennek érdekében kívánatos a sóoldat kész formában való felhasználása, vagy a saját kezével elkészítve. Ehhez egy elégtelen teáskanálnyi só szükséges egy kellemes hőmérsékletű pohár vízzel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések