2019. november 21., csütörtök

Horganyzott háló

A horganyzott rácsnak rendkívül sokoldalú a felhasználhatósága. A teljesség igénye nélkül néhány példa: labdafogó rács, ketrecek, kalitkák, járdarácsok, ipari csarnokok járófelülete, gabion falak alapanyaga, növényfuttató rácsok stb. Hegesztett hálók, és egyéb vasanyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. A Casanet kisállatok tenyésztésére alkalmas ponthegesztett háló , mely a horganyzásnak köszönhetően tartós, rozsdamentes minőséget nyújt.


A hálókat tekercsben szállítjuk.

Madárketrec, madárröpde: A röpde építhető kisház mellé vagy annak részeként. Nyúlketrec: Igényeknek funkciójának megfelelően és különböző. Weboldalainkon csak a járatosabb hegesztett háló és betonháló távtartó termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt a weboldalon az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében!


Egyedi árak nagyobb tétel heggesztett. Drótfonat gyártás 3m magasságig féle lyukosztással. Vadháló,hegesztett háló , csirkeháló, oszlop, táblás kerítés, huzal, kapu és minden más egyéb kerítéshez szükséges anyag kis - és nagykereskedelme.


Táblaösszekötő M alakú, rozsdamentes: Akkor szükséges, ha a táblák toldása nem az oszlopokhoz esik.

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. VASANYAG és ACÉLTERMÉK árlistÁK. Vasanyagokat raktárról kínáljuk lakossági és nagykereskedelmi partnereink részére egyaránt. Vállaljuk a vasanyagok méretre vágását, hajlítását és kiszállítását, valamint egyedi méretű és hosszúságú vasgerendák, acéltermékek beszerzését.


A Társaság bátonyterenyei gyárában készülnek többek között az építőipari síkhálók, táblás ponthegesztett vadvédelmi kerítések, valamint az általános- és ipari felhasználású hegesztett rácsok. Lakossági és ipari felhasználásra egyaránt. Horganyzott és PVC bevonatú ponthegesztett hálók, különböző szemméretekkel.


Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! Alapvetően térelválasztáshoz használatos, és a másik elterjedt elnevezése nem véletlenül. Kerti kerítések vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Magas eleganciával, esztétikával és hosszú élettartammal. A ponthegesztett kerítés szövetek tüzihorganyzott acéljól hozzátapadó műanyaggal bevont drótokból készülnek. Többnyire kertek, parkok, nyilvános helyek, sportarénák elkerítéséhez.


A kerítés megerősítése céljából, ill. Aktuális Csirkehalo ajánlatok az ÁrGép-en.

Hasonlítsa össze az árakat! A drótháló nemcsak kerítéshez ideális, illetve fák és növények védelmére, de madárházak, nyúl- és tyúkketrecek készítéséhez, valamint baromfiudvar körülkerítésére, baromfiólak védelmére szintén tökéletes. A madárháló magasság 1m, azaz 1cm. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT , ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ , BETON. HEGESZTETT KOCKÁS DRÓTHÁLÓ - A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS.


KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON ! Vasháló árlista , súlytáblázat. Információk A táblázatban látható súlyok elméleti súlyok a gyakorlatban eltérhetnek, ezért csak tájékoztató jellegűek. Készleten nem lévő anyagok többségét 3-munkanapon belül biztosítjuk partnere. Barkácsmunkák elvégzéséhez, építkezésnél, de más egyéb dekoratív jelleggel is felhasználható.


Díjtalan szállítással. Felhasználják az iparban, a mezőgazdaságban, épületeknél, kisállat ketreceknél, stb. Ponthegesztett hálók. Ezek a legtöbbet használt méterek, a lentieken felül még több mint féle méret kapható!


To constantly improve the management system by virtue of the rule of sincerely, good faith and quality are the base of enterprise development, we widely absorb the essence of relate. A Klau és Társa Kft. Pest megyében, Budapest határától km-re, Érden található.


Bemutató-telephelyünket kertvárosias környezetbenl üzemeltetjük, itt várjuk a kedves érdeklődőket, vásárlókat. Kétszer horganyzott multifunkcionális hegesztett háló : Az árak megtekinthetők ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések