2019. november 14., csütörtök

Padlásfödém szigetelés

Ezzel azonban még nincs vége a megtakarítások sorának, mert egy jó padlásfödém szigetelés nemcsak télen fog jól jönni, hanem nyáron is. Padlásfödém szigetelése utólag kőzetgyapottal vagy üveggyapottal. Tájékoztatjuk, hogy a honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.


A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Természetesen a tárolási, raktározási célokat is figyelembe kell venni.

Kimmel Insulation Kft. Budapest, Jáhn Ferenc u. Padlás szigetelés , hőszigetelés, akciós padlás szigetelés , hőszigetelés árak, díjmentes tanácsadás. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! A padlás szigetelés télen - nyáron fontos. A STEICOtop lépésálló fagyapot hőszigetelés nagy előnye, hogy saját kivitelezésben is elvégezhető, kasírozott felületének köszönhetően nem szükséges már burkolni.


Ezt abban az esetben javasoljuk, amikor a padlást tároló helységként használja, így nem szökik el a meleg a lakótérből (vagy nem jut be a nyári meleg a padlásfödémen keresztül), és ezzel csökkentheti az energiaköltségeit. Régi épületeknél a padlásfödém hőszigetelésével, egyszerűen és gyorsan érhetünk el jelentős javulást és energiamegtakarítást.

A Szórt purhab szigetelés alkalmazható: padlásfödém , tetőtér, lapos tető, hullámlemez és hullámpala víz és hőszigetelésére. Télen jelentős fűtési költséget takaríthatunk meg, nyáron kevesebbet vagy alig kell használnunk a klímát. A képgalériában mindenki megtalálja az igényének megfelelő képet.


A szigetelés nagy előnye a régi szigetelőanyagokkal szemben, hogy egybefüggő, illesztés és toldásmentes. A fa esetében a padlás szigetelés legtöbbször valamilyen szerves, szálas szigeteléssel történik. Ezek nem szívják fel a nedvességet, rágcsálók sem szeretik.


A szórt purhab födémszigetelés egyedülálló hőszigetelő hatással rendelkezik, mivel nincsenek benne se rések, se illesztések. Szórt poliuretán habbal egy olyan járható, lépésálló felületet hozhatunk létre, mely kiváló hőszigetelése mellett tökéletes vízzáró réteggel is rendelkezik, Az általunk kivitelezett, minőségi alapanyagból készült szigetelés. Ha a tetőtér nem kerül beépítésre, akkor célszerű a padlásfödémet szigetelni. Szigetelőanyag árak.


Bolygóbarát szigetelések. Tűzvédelem szempontjából biztonságos szigetelés = A1-es minősítésű befújható kőzetgyapot granulátum. Tökéletes hőhídmentes szigetelés ! A felfelé hűlő födémek jellegzetes példája a zárófödém, illetve padlásfödém. A szerkezet kialakítása attól függ, hogy milyen igénybevétel várható a hőszigetelt oldal felső felületén.


A hőszigetelés kiegészül a padlásszigeteléssel is. Minőségi padlásszigetelést biztosítunk.

Ez a beköltözésünk óta összesen 1-os energiacsökkenést jelent! A hőérzet, a hőkomfort remélhetőleg még nagyobb léptékben javul. A födém hőszigetelése nemcsak télen, hanem nyáron is jó szolgálatot tesz. Amennyiben épületünk legfölső födémszerkezetének magastetőt építünk, viszont az így kapott belső teret nem szeretnénk kihasználni huzamos emberi tartózkodásra, ez esetben alakítunk ki padlásfödémet ill.


Ezután lezárjuk a lyukakat. A mai hőszigetelési előírások teljesítéséhez ilyen esetben is kb. A szigetelés fölé páraáteresztő tulajdonságú réteg kerül, hogy a födémen átjutott párát átbocsássa, ugyanakkor védelmet nyújtson a légmozgás okozta hőveszteség illetve a héjaláson bekerülő csapadék ellen.


Mivel résmentesen (varrásmentesen) szigetel, és nem mozog, nem fognak hőhidak kialakulni, így elfeledkezhetünk a mennyezet beázásáról, a penészesedésről, és a felújításokról is. A purhab technológia egy életen át szolgálja, hőtől-, és víztől. Régi építésű, de új épületeknél is a hőveszteség nagy része a födémen jelentkezik, hiszen a meleg leginkább felfelé távozik. Lépéshang szigetelés parketta alatt Úsztatott padlóval hatékonyan tudjuk a födémek kopogóhang gátlását javítani.


Ennek a szerkezetnek viszont elég nagy a helyigénye: vastagsága úszóbetonnal és padlóburkolattal együtt elérheti a 8-cm-t is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések