2019. november 15., péntek

Hörmann tolókapu motor

Hörmann LineaMatic motor. Hajtómű tolókapu - úszókapu - síns kapu automatizáláshoz. Az új LineaMatic motorok a modern BiSecur rádiós rendszernek köszönhetően.


Szigetszentmiklós Leshegy u. ProPort S tolókapu motor.

FT Vásárlás menete ÁSZF Letöltések. Főoldal Cégtörténet Termékeink Hírek Akciók Kapcsolat. HÖRMANN Lineamatic P tolókapu meghajtás. Building A Large Post Frame Garage Full Time-lapse Construction: NEVER BEFORE SEEN FOOTAGE - Duration: 16:28.


Motoros szekcionált garázskapu és Lineamatic tolókapu -meghajtás együtt rendelve. Elektromos kapunyitó szaküzlet és márkafüggetlen szakszerviz. Kültérre és beltérre egyaránt használható fotocella.

Egyszárnyú kapunyitó automatikáink, akcióink. A egyszárnyú kapunyitó kapunyitó szetteket minden esetben tartjuk raktáron. A legtöbb helyen a Proteco Leader szettekkel találkozhatunk az országban felszerelve, strapabíró, erős motorok. A meghajtás teljesen karbantartásmentes.


A kapu futása nyitáskor egyenletes, a végállás előtt lágyan lefékez, ha akadálynak ütközik a kapu, a motor azonnal megállítja, és röviden az ellenkező irányba mozdítja. KÍNAI tolókapu MOZGATÓ MOTOR AKCI Ó. A Linea Matic tolókapu motor legfőbb jellemzői a kompakt, magasságban állítható aluöntvény ház, üvegszál erősítésű műanyag felsőrésszel, valamint a megbízható hajtás-elektronika. Tévhit, hogy minél nagyobb egy motor annál jobban fogja mozgatni a kaput, a kapunyitó motort a kapuhoz kell méretezni, nem kell nagyobb motort választani ezen célból csak ami szükséges.


Hibás kézzel is rosszul működő kapu automatizálása, ugyan úgy rossz működést, eredményez ezért kapunyitó telepítése előtt mindig a kapuszerkezetet kell helyreállítani. A lent megadott szettek 4m fogasléccel vannak alapesetben csomagolva, ezen felül természetesen. Meghajtásadatok: V-os egyeáramú motor csigahajtással, motor védettsége IP 4 húzó- és nyomóerő 6N, rövid ideig tartó csúcsterhelés 8N. Alap szettjeink tartalmazzák a mozgatómotort integrált vezérléssel, vevőegységgel, fotocellapárral, db távirányítóval, méter fogasléccel.


A meglévő BS és 8MHz rendszereket könnyedén át tudja másolni erre a távirányítóra. RenoMatic szekcionált garázskapu meghajtással együtt most rendkívüli kedvezménnyel vásárolható meg. Találja meg a tökéletes kombinációt!


ROGER RTOLÓ KAPUNYITÓ MOTOR MŰSZAKI INFORMÁCIÓK Akár társashá.

GLOBE-és -kapunyitó motor és 15m2-es garázskapu méretig. Beépített intelligens, öntanuló vezérlés. Uniós szabvány szerinti ugrókódos távirányítás. Lágy indítás és megállás, halk működés.


Rácsukódás elleni védelem. Erős, strapabíró kapunyitó motor , intenzív igénybevételre, társasházakhoz is. A fotocella bemenetet 24V-ra téve sem (a panelen ilyenkor világít a fotocella LED), és ráadásul a relé kattan is, ha csukódnia kellene, de a motor nem mozdul. Viszont motorhiba is kizárva, mivel megfordítva a motor csatlakozóját, forog záróirányba. Gyanítom talán valamelyik triak ment ki benne?


Helyszíni telepítést és motor szett beüzemelést általunk forgalmazott termékek esetén vállalunk. Helyszíni felmérést követően 1munkanapon belül írásos árajánlatot teszünk. Ami a kivitelezés díját és vállalási határidőt is tartalmazza. Ha most keresi a megfelelő motort szárnyas vagy tolókapu mozgatáshoz,mi tudunk ajánlani kapunyitó szetteket, hogy ne érje meglepetés! Kapunyitó választás egyszerűen!


Toló és Úszó kapukhoz. A LineaMatic tolókapu -meghajtások az extrém biztonságos és tanúsított BiSecur rádiós. A LineaMatic tolókapu motor kiemelkedő erejét a kompakt, magasságban állítható öntvényház, az üvegszál-erősítésű műanyag, valamint a megbízható meghajtás-elektronika adja. Profilunkat a piaci igényeknek megfelelően folyamatosan bővítettük , így széles választékot biztosítva lakossági garázskapuk és ipari kapuk területén.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések