2019. november 11., hétfő

Stegu kő

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Guaranteed Next Day UK Delivery! Limited Time Offer.


Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége. A gyártás során használt kivételes minőségű alapanyagoknak köszönhetően, burkolataink kiemelkedően tartósak és részletgazdagok.

Széles kínálatunkat a színek, minták és formák sokszínűsége garantálja. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg Adatkezelési tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat.


Falburkolók vásárlása és rendelése az OBI-nál. Látogasson el társoldalunkra is, ahol a legjobb minőségű nyílászárók, redőnyök és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők közül válogathat! A munka elvégzése után a felburkolt felületet tisztán a STEGU KŐ IMPREGNÁLÓJÁVAL ajánlatos lekezelni.


A lapokat a burkolás befejezésétől számított 14.

A cég nem vállal felelősséget a lapok nem előírásszerűen történő felrakásáért. A mérettel és színnel kapcsolatos reklamációt a. Kategóriák: BELTÉRI FALBURKOLATOK, KÜL- ÉS BELTÉRI FALBURKOLATOK. Kül és beltéri falburkolat.


Az ár dobozra értendő. Impregnálószer használat. A kijelölt terület fölött kezdjük rakni az első sor lapot. A felragasztás előtt mind a burkolandó felületet, mind a burkolólapok hátoldalát tökéletesen tisztítsuk meg a portól és az esetleges szennyeződésektől, ezt a két kő hátoldalának összedörzsölésével, illetve egy drótkefe segítségével könnyedén megtehetjük.


A STEGU díszburkolat a legmagasabb minőséget garantálja hosszú évtizedeken át. A STEGU kültéri kő utánzatú burkolatai természetes anyagokból, cement és terméskő felhasználásával készülnek. A burkolólapok felidézik a természetben lévő különböző kövek alakját, színét és formáját.


Protection of sensitive components. In practice, the climate conditions for electrical and electronic components are not always ideal. To minimise the resulting risks and to optimise the operating conditions in equipment STEGO provides a wide range of temperature and humidity control systems making sure that electrical and electronic parts are protected from humidity, heat or cold.


Napjainkban hazánkban is egyre elterjedtebb a kőburkolat használata nem csak kültérben, hanem beltérben is.

Kőburkolat egyenesen a természetből. Válogasson a rengeteg kőburkolat közül és találja meg az álomotthona burkolatát - Csak természetes, valódi kőburkolatok. Beltéri falburkolat - fedezze fel a stegu világát. All our tiles are designed for interior decorative applications. Both concrete tiles and decorative stone can be used outside to a great effect, e. By using innovative solutions we can.


Természetes atmoszférát teremtenek akár csak egy falon, akár az egész belső térben alkalmazzuk őket. Decorative tiles Decorative stone adds individual character to any interior. When applied to a single wall or some interior areas, it enriches them with a natural atmosphere.


The tiles are made with great care to the smallest details. Wide range of products offering various colours, shapes and textures will enable you to create an unprecedented. A kő , mint építőelem szinte egyidős az emberiséggel. Felhasználása mindig is sokrétű volt, épületek felépítéséhez, útépítéshez, majd hidak építésére is használtuk. Az emberiség fejlődésével a természetes kövek felhasználása is változott, manapság leginkább díszítőelemként játszanak szerepet életünkben.


A STONES a természet szépségét adja hozzá az építészet minden területéhez: belső terekhez, homlokzatokhoz, kerítésekhez, valamint a dekorációs és kerti elemekhez. Gipsz- és betonburkolatokat gyártunk, melyeket természetes kő , fa és tégla anyagok ihlettek. A gyártási folyamat során felhasznált nyersanyagok kivételes. Thanks to Tilelook you can obtain a photo-realistic view of your rooms, create custom projects for your clients and boost sales of your products. Cégünk, a Stone Concept Kft.


Ariostea porcelán lapok szakkereskedése. Természetes köveink többek között a Travertin, Vraca mészkő, Brazil pala, Ultravékony pala. Műhelyünkben konyhapultokat kvarc kompozitból és porcelán táblákból gyártjuk. A használati útmutató nagyban segíti felhasználását. A helyesen elvégzett impregnálás alapfeltétele az alap megfelelő előkészítése.


A katalógusban szereplő termékek megrendelhetőek itt: Fa-Centrum Bútor-, Barkács- és Lakberendezési áruház Veszprém, Orgona utca 1. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! SteinBau - falburkoló, lábazati kő , lábazat burkolat, falburkoló kő , lábazat burkolatok, falburkolatok, kültéri burkolat, térkő burkolatok, kerti burkolat. Stegu kő falburkolatok katalógusa.


The multi-stage production process which requires manual processing and uses natural aggregates and dyes, is preceded by laboratory tests that ensure every detail is perfectly made and the final product meets all the requirements and specifications.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések