2019. július 16., kedd

Prefa lemez ár

Mindezek hatására az expandált lemez a modern építészeti stílus egyik meghatározó, szemet gyönyörködtető, de egyben praktikus építőelemévé vált. Tisztelt Ügyfeleink! Cégünk az olasz Fratelli MARIANI ilyen termékeket gyártó vállalatának kizárólagos képviselőjeként az igények legszélesebb kihívásaira is meggyőző választ tud adni.


Mindennemű bádogos munka kivitelezése. Ereszcsatornák, lefolyócsövek gyártása, ablakpárkány gyártása, szerelése, kéményszegélyek készítése. Prefa alumínium ereszcsatorna rendszer.

Prefalz listaárak letöltése – Feltöltés alatt. A fedések alá kasírozott alátétszőnyeg használata javasolt az aljzat és a fedés lemeze közé elhelyezve, ez biztosítja a fedés hátsó oldalának hatékony szellőzését úgy, hogy a felülettől kiemeli, így megakadályozza a kapilláris hatások kialakulását. Az alátétek további előnye, hogy könnyebbé teszik a lemez.


Buildings before and after renovation. Nyitólap Építkezés, lakásfelújítás Tetőfedés, vízszigetelés, műanyag lemez Ereszcsatorna. Csak az akciós termékek. Oldalanként 33-AS VÉGES ERESZCSATORNA.


A fenti táblázatban felsorolt ereszcsatorna típusok közül a horganyzott 25-ös és 33-as rendszer raktárunkból bármikor elvihető, a többi típust kizárólag megrendelés utá.

Horganyzott ereszcsatorna, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Kedves felhasználók! Az NMHH koronavírussal kapcsolatban kiadott közleményével összhangban a Videa. Traditional architecture or modern design will be set off perfectly by the elegant lines of the double standing seam thanks to its wide range of details. The RHEINZINK double standing seam system with its seam height of approx.


Trifa ereszcsatornák, lemezek, szalagok az ország egész területén. A páracseppentő ereszlemez az alátéthéjazat – időjárásnak leginkább kitett – ereszoldali lezárását biztosítja. A cserép alatt összegyűlő és lecsapódó párát az eresznél el kell vezetni a faszerkezetekről. Budapest, Soroksári út.


Mint a neve is mutatja az anyaga tűzihorganyzott acél, mely színes bevonati rendszerrel van ellátva. A szín hosszú távú tartósságát az adja, hogy a bevonat már a termék gyártását megelőzően felkerül a horganyzott acélra, nem utólag festett termék. A perforált lemezek széles választékát tudjuk biztosítani. A standardtól eltérő, egyedi méretű és lyukasztású táblákat is legyártunk. Színes alumínium ereszcsatorna, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.


A RHEINZINK-standard lemez egy klasszikus anyag mindenféle korcolt és. A legolcsóbb termékváltozat ára ! A rendkívül könnyű alumínium tető PREFA. Alumínium kompozit lemez termékeket nem áll módunkban visszavenni.

Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a járványveszély miatt lehetőleg e-mailben vagy telefonon keressenek minket. Telephelyeinken az értékesítés és árukiadás zavartalanul működik. PREFA – A tető, erős, mint egy bika!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések