2019. július 2., kedd

Függesztett tolóajtó vasalat

Alsó görgős rendszerű bútor- tolóajtó vasalat. A sín anyaga műanyag és választható fehér ill. Zsófi tolóajtó rendszer. Smart tolóajtó rendszer R tolóajtó rendszer. Kanon Glass tolóaj.


A Maestro kínálatában szereplő 500-as, fal előtt futó tolóajtó - vasalat összeszerelése, beépítése, lépésről-lépésre. Egyszerűbb, mint gondolná! Az azért praktikus megoldás, mert alul nincs semmiféle küszöb, vagy alsó sín, amely zavarhatná a közlekedést.


A Standard-1görgő mechanika teherbírása 1kg ajtólaponként. Csapágyazott görgőkön, csendesen fut a függesztett tolóajtó. K-0felső sínen fut. Gyere és nézd meg kínálatunkat!


A vasalat kiválasztásakor mindig ügyelni kell a sínrendszer teherbíró-képességére, ezek különféle súlyú ajtólapokhoz méretezettek. A biztonságos teherbírás miatt a fal előtti vasalatokat mindenképpen csak téglafalra vagy vasbeton szerkezetre szabad felszerelni. Az ajtólapok jobb záró szigetelését a tokba ültetethető.


Az akciós árak visszavonásig érvényesek, egyéb kedvezménnyel össze nem vonhatók! Segítünk a szerelésben is videókkal! Lakossági tolóajtó vasalat szettek és a gardróbszekrény vasalat szettek! Termékkó Leírás, Bruttó ár , Nettó ár , ÁFA, Kedvezmény, Mennyiség, Bruttó ár.


A szett ára nem tartalmazza a fali tartókat). Beltéri függesztett tolóajtó vasalat függesztett. A tolóajtó vasalatok egy vezetősínből, és a benne megvezetett. A falban futó beltéri tolóajtó szerkezete egy kissé bonyolultabb, ugyanis itt egy vezető-tartó szerkezetet, ami egy gipszkarton szerkezet tartóváza, először be kell építeni a kívánt falszakaszra, majd az ajtólapokat felszerelni a futószerkezettel együtt a sínre, nem megfeledkezve a végütköző-csillapító elemekről, majd ha ez kész, következhet a burkolás gipszkartonnal. Szerelési segédlet a Silent-Stop önbehúzó mechanikához.


Először lelassítja az ajtót, majd lágyan behúzza. A behúzás erőssége. Függesztett tolóajtók záródását csillapítja. Felső görgős, függesztett rendszerű tolóajtóvasalat.


Javasolt nehezebb beltéri ajtókhoz. Kiegészíthető alsó sínnel ill. Moss gyakran kezet, ne menj közösségbe, és olvasgasd a témával kapcsolatos forrásainkat, hogy mihamarabb alkalmazkodhass a kialakult helyzethez. Rögzítés csavarokkal vagy kétoldalas.


Tolóajtó szerelvények vásárlása és rendelése az OBI-nál. Ha tolóajtókra vagy tolóajtó vasalatokra van szükséged a legjobb helyen jársz. LHDT187AA, Vasalat szett ajtó szárnyra (min.szélesség 9mm) max.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések