2019. július 23., kedd

Fürdőszobai tükör ár

Fürdőszobai bútorok és szekrények, fürdőszoba tükör. Több mint 1darab termék közül választhat a Praktiker webshopban. Valósítsa meg Praktikusan álmai fürdőszobáját! Napjainkban minden lehetőségünk adott arra, hogy otthonunkat a legapróbb részletekig testre szabjuk. Nem csak annak stílusa, bútorainak és kiegészítőinek megjelenése igazodhat személyiségünkhöz, hanem a méret és a funkció is kiszolgálja szokásainkat, a praktikum jegyében igazodva mindennapjainkhoz.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

A kedvezményes ár , ill. Mindent megteszünk. Válassz kiváló minőségű fürdőszobai polcos tükreinkből!


Sokféle kivitelben és méretben találsz, hogy megtaláld azt, amelyik biztosítja számodra a különleges érzést, amire vágysz. A polcos tükrök nemcsak a reggeli rutinban jelentenek nagy segítséget, hanem növelik is a térhatást. Időnként mindannyiunknak szüksége van egy kis időre, amit magunkra fordíthatunk. Ezért kínálunk olyan fürdőszobai bútorokat, amelyek helyet biztosítanak minden szükséges dolog számára – valamint okos rendszerező megoldásokat nyújtanak.


Márka nélkül Plasztikform Sanotechnik Savini Due.

Szűrés Alaphelyzet. Fröccsenő víz ellen védett fürdőszobai lámpák, tükörmegvilágítók, világító tükrök, fali és mennyezeti lámpák. Tükör - Termék típusa.


Nálunk mindent megtalálsz! Monumentális méret, letisztult vonalak, határozott egyenes LED keret. Hideg fehér fénye komfortosabbá teszi a sminkelést vagy a borotválkozást.


A fürdőszobai lámpák kiválasztásakor ne felejtse el a tükör megvilágítását. Fontos, hogy a tükör megvilágítása intenziv legyen (hogy például megelőzze a borotválkozás közbeni sérüléseket), de színtén lágyan szórt, hogy ne vakitson és ne vessen árnyékot az arcára. Frissítsd fel a napi rutint új fürdőszobai kiegészítőkkel!


Törülközőtartóktól polcokig és sok más kiegészítőig csupa olyan fürdőszobabútort kínálunk, amely segít rendezni és rendszerezni a dolgaidat. Böngéssz fürdőszobai termékkínálatunkban, és megtapasztalo mennyivel egyszerűbbek a hétköznapok. Gyakorolva mindezt úgy, hogy eleget tegyenek minden igénynek, akár sminkelni, szépítkezni, borotválkozni, frissítő zuhanyt venni, vagy épp egy áztató fürdőbe ülni készülünk. Ha bármelyik termékkel kapcsolatban további tájékoztatást szeretnél kapni, kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal!


Az esetleges téves információkért, elírásokért felelősséget nem vállalunk. Eredeti eladási ár. Ezért győződjön meg róla, hogy a kiválasztatott tükör elég nagy, jól megvilágított, de összhangban van a belső kialakítással is.


Modern tükrök a Merkury Markete-ban Áruházunk stílusos fürdőszobai tükrök gazdag választékát találja.

Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. További szavazások. A lámpát az ár nem tartalmazza, külön rendelhető hozzá! A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Az adatok tájékoztató jellegűek.


Részletek Üzlethez. A csaptelepek és fürdőszobai kiegészítők raktárkészlettől függően átvehetők üzleteinkben: Budapesten a Home Centerben és a Lurdy Házban és Egerben a Royal Kerámiában. Rendelheti PostaPontra is, kedvezményes szállítási díjjal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések