2019. július 9., kedd

Kisméretű tégla súly

A tégla mint építőanyag kb időszámításunk előtt 10. Az alapanyagként felhasznált agyag kitermelése és újra feldolgozása minimális mértékben terheli környezetünket. Mindegyik méretnél négy, jellegzetes alakú nút-féder kapcsolódik egymáshoz, így a tégla a hagyományos falazóelemekhez képest sűrűbb és vékonyabb bordaszerkezettel rendelkeznek.


A megadott Leier Leiertherm kisméretű tömör tégla ár bruttó ár. A Leiertherm kerámia falazóelemek magukban hordozzák a hagyományos téglaépítés kedvező alaptulajdonságait. Weblapunk átalakítás alatt áll, áraink tájékoztató jellegűek, kérem tegye a kosárba a kívánt terméket, kollégáink személyre szabott árajánlatot küldenek az Ön számára!


LEIERTHERM kisméretû tömör. A kocsibeállóhoz megfelelő a nagyméretű tégla is és a kisméretű tégla is. Ha vásárláskor mondja, hogy kocsibeállóhoz viszi,akkor – a saját tapasztalataink szerint – a faggyal szemben jobban ellenálló téglát fogunk Önnek választani. Impregnálással és szakszerű lerakással növelhető a tégla élettartama.


Bruttó árakat tartalmaz. Tapolcafői kisméretű tömör tégla 25x12x5. Webshopunk jelenleg nem üzemel.


A falazási munkákat minden esetben, így bontott tégla használatakor is mindig az alapozással indítjuk el. A téglafalakhoz az esetek jelentős többségében az úgynevezett sávalapozást használjuk, aminek a lényege az, hogy az alap legalját fagyhatár alá ássuk, ami hazánkban legalább centiméteres mélységet jelent. Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát. A PTH Profi és PTH T téglák hővezetési tényezője DRYFIX ragasztó alkalmazásával, normál vakolattal került kiszámolásra.


Leírás: A Leiertherm (Mátratherm) új téglája megfelel a legújabb elvárásoknak. Bontott téglák, tisztítva, raklapon 1db -tól akár 50. Nem csupán energiahatékonysága miatt juthatunk nagy előnyökhöz, de már a beruházáskor is megtérül a befektetés.


Nagy teherbíró képességgel rendelkezik, masszív szerkezet építhető belőle. Hőtároló tömegként figyelembe vehető, jó akusztikai teljesítménnyel bír. Kiválóan szerelvényezhető, továbbá nem éghető.


Hagyományos falazóhabarccsal. A Porotherm áthidaló képezi a szerkezet alsó húzott övét, a felső nyomott övét pedig a kisméretű tömör tégla ráfalazás vagy rábetonozás biztosítja! Díszítő elemek: címeres és monogramos téglák.


Történetünk röviden. Putnoki kisméretű tömör tégla Nagyszilárdságú kisméretû (25x12xcm) tömör tégla , kéménynek, pillérnek alkalmas, vakolva idõjárásálló. Az oldalon feltüntetett árak és adatok a nagyméretű téglaszeletre vonatkoznak.


Látogasson el a galériába. Falazó tégla , válaszfal tégla. Tégla , Ytong, zsalukő, áthidaló. Termék súly kg Anyaga üveg Szín buborékos áttetsző Alkalmazási terület beltér, kültér K. Kisméretű tégla Üvegtégla Samott tégla , samott lap Áthidaló. Szeletelt tégla és Rusztikus téglaburkolatok Mediterrán - Terrakotta Öregített tégla forgalmazása Magyarországon kedvező kiszállítással.


Könnyített Eps Hőszigetelő rendeszerek burkolására.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések