2019. július 18., csütörtök

Edzett üveg asztallap

Edzett üveg gyártás, rövid határidővel. Edzés előtt, a síküveget formára, és méretre vágjuk, élcsiszoljuk, lyukat fúrunk akár a tartószerkezetnek, üvegzsanérnak, pontmegfogós rögzítésnek, fogantyúnak és a méretek ellenőrzése után kerül edzésre az adott üveg. Készülhet víztiszta, savmart, robbantott, laminált vagy színezett üvegből! Asztallap , lábak, íróasztal. Könnyen egyedi munkahelyet alakíthatsz ki tömör fa, edzett üveg vagy más felületű asztallapjaink széles választékával.


Számos méretben kaphatók, hogy passzoljanak az adott helyre.

Keresd meg azt a dizájnt, ami illik a stílusodhoz. VEG -TÜKÖR- KÉPKERET. Helyszíni üvegezés Budapesten és környékén. Az általunk kiállított számlákat az összes biztosító elfogadja. Ez az edzett üveg asztallap ideális étkezőasztalokhoz, dohányzóasztalokhoz, kerti asztalokhoz.


A már meglévő asztallap tisztán tartására és karcmentességének megőrzésére is használható. Válasszon igényes és kényelmes ülőbútort elérhető áron! Gyártási múlttal és tapasztalattal rendelkező magyar gyártóktól.


Dobja fel nappaliját egy kényelmes, dizájnos sarokülő garnitúrával vagy kanapéval legyen az modern vagy klasszikus stílusú.

Az íróasztal stúdió asztalbakjaival, fiókos elemeivel és tárolóelemeivel kiegészíthető. Az edzett üveg asztallap egyfajta biztonságos üveg , melynek töredéke nem árt az embereknek. Speciális logó és minta. A víztiszta normál üvegen kívül edzhető a savmaratott üveg , és az anyagában színezett üveg is. Az üveg edzése: az üveget méretre vágják, megmunkálják (fúrás, csíszolás) utánna történik az edzés.


Fazettázás - az üveg vagy tükör széleit elvékonyítva különleges optikai hatást hozhatunk létre. Sarokgömbölyítés az üveg sarkait igény szerinti ívben (rádiuszában) lekerekítjük. Használható üvegpolcok, üveg asztallapok, üvegkorlátok, üvegbútoroknál. Esztétikailag és sérülésmegelőzésre. Ez az egyszerű, letisztult dizájnnal rendelkező asztallap otthona bármelyik életterébe remekül illik.


Színe és formája tökéletes követi korunk divatirányzatát, ezáltal bármely igényes enteriőrbe könnyen beilleszthető. Anyagai kombinációja egyszerre nyújt tartós és kifinomult hatást. Cubus – üveg Cubus tárgyalóasztal hazai dió lappal, edzett üveg lábbal. Látványos minimal forma, számos méretben.


A lábak lehetnek Clear vagy színezett üvegből. A Cubus egyedi étkező és tárgyalóasztal hazai dió lappal, üveg lábbal egy elegáns lábelhelyezésű minimál stílusú asztal, melynek asztallapja stabil. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Elérhető különböző méretekben és formákban. Többféle olcsó, használt üveg asztallap eladó.

Mennyi az üveg asztallap ára használtan?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések