2019. július 29., hétfő

Kandalló ajtó üveg

Kandalló ajtó üveg csere. Hőálló üveg csere kandalló ajtóban. A hőálló kandalló üveghez hőálló tömítő zsinórt, és hőálló ragasztót is tartunk raktáron. Az üveg tisztítása közben lecsoroghat a parkettára (szőnyegre, járólapra, stb.) a kormos, piszkos lé.


Ezt a tisztítás idejére a kandalló ajtó alá terített újságpapírba összegyűjthete majd a következő begyújtásnál egyszerűen a tűzre dobod.

Cserépkályha, kandalló ajtajának az üvegét tisztítjuk meg ebben a videóban. Egyedi méretben készítjük, a méret megadása miatt kérem egyeztessen ügyfélszolgálati munkatársunkal. Az ár m2-ben értendő.


Rengeteg ingatlanban találhatók cserépkályhák, nem véletlenül, ugyanis ezek a berendezések kiváló megoldást nyújtanak a téli hidegben, ráadásul még esztétikusak is. Ha a cserépkályha felújításra szorul, cserére kerülhetnek a rossz cserepek és a cserépkályha ajtó is. A kandalló egyik esztétikai előnye más szilárd tüzelésű berendezéssekkel szemben, hogy akkor is élvezhetjük a lobogó tűz igéző látványát, ha az ajtaja csukva van, hiszen a magas hőállóságú kerámiaüvegen át ilyenkor is kiválóan látszik a tűztér.


Mármint csak akkor, ha az üveg tiszta és nem lepi be azt a korom.

A nappalinkat egy odaillő kandalló , látványossá ugyanakkor meghitté teszi, és otthonunkba hangulatot varázsol. A választék rendkívül nagy, lehet síküveges, panoráma üveges, ami akár kétoldalról, vagy háromoldalról, is üvegfelület, ezáltal tökéletes a rálátás a lángokra, ezeknek a készülékeknek már az ajtószerkezete liftes feltolhatós, használat. Az olyan funkciók, mint a hőmérséklet stabilitás, az áttetszőség, a hő átvitel és a hosszú élettartam, lehetővé.


A cég Magyarország északi régiójában elhelyezkedő Nógrád megyében, Vizslás községben található. Fő tevékenységeöntvény kandallóajtó, cserépkályha ajtó , kazánajtó és tartozékok gyártása, forgalmazása. Az otthon kialakításában nagyon sokat nyom a latban, milyen típusú fűtésrendszerrel látjuk el. Vannak, akik esküsznek a távfűtésre, mások inkább a gáz vagy más cseppfolyós fűtőanyagot részesítik előnyben, és persze olyanok is vannak akik a régi, hangulatos és egyben praktikus fűtési módozatokat.


Az ajtó testben megtalálható a tömör légelzáró-rostély, így az építésnél nem igényel külön pillangó szelepe(ke)t. Ezen ajtóknál, az üveg belső felülete nem kormozódik, köszönhetően a ‘tiszta üveg ’ technológiának, a levegőt irányból tereljük a belső hőálló üveg felületére. A beépíthető kandalló ajtók 8C fokig hőálló nagyméretű kerámiaüveggel rendelkeznek.


Minimális hátránya akkor jelentkezhet, ha az üveg valamiért kimozdul a helyéről, ez a gyakorlatban azonban nagyon ritkán fordul elő. Egybenyíló ajtó öntött üveggel. Az öntött üveges változatoknál a kimozdulás nem fordulhat elő.


Hátrányaként említhető, hogy az öntött üveg magas ára jelentősen növeli a tűztér. Cº-fokig képes a magas hőmérsékletnek ellenállni a kandalló üveg , ezért kiválóan alkalmasak kandallók, kályhák, konvektorok, kazánok nyílásainak üvegezésére, továbbá ott, ahol a magas hőmérsékletű zárt égéstereket szeparálni kell és szükséges nyomon követni az égési folyamatot. Kiváló hatásfokú magyar kandallóbetétek árakkal.

Tűzterek és kandalló kiegészítők! Kamino kW öntöttvas kandalló. A kandalló ajtó gyártásához több egymást követő műveletet kell végrehajtania: A sarokból a rajzok méreteihez üres. Gyűjtsük össze a kívánt alakzatokat. Ellenőrizze a termék összes csatlakozását egy négyzet segítségével.


A fémlemezen jelölje meg a keret belső kontúrját a saroktól. A külső kontúrot kissé. Az alábbi kandallóbetét gyártók termékeit forgalmazzuk. SEGUIN kandalló és kandallóbetét, SUPRA kandallók, HAAS SOHN, EDILKAMIN, TECHNIKAL.


Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések