2019. július 25., csütörtök

Bitumenes tetőfedő anyagok

Bitumenes zsindely. Látszólag ezek a legolcsóbb tetőfedő anyagok , amelyeknek a különféle változatai színben és formájuk – hódfarkú, tégla, hexagon stb. A különféle méretű és alakú, adalékanyagokkal kevert hálós hordozó alapra készített bitumenes fedőelemeknek könnyű. Tetőfedő anyagok , tetőbevonatok, ereszcsatornák a legszélesebb választékban.


A bal oldali menüben tudsz válogatni az egyes tetőfedő anyagok között alapanyag szerinti csoportosításban, de itt találod meg a tetőhöz közvetlenül kapcsolódó egyéb anyagainkat is.

Tekercses zsindelyek rendkívül kedvező áron! Magas fokú hajlíthatósággal rendelkező poliészterbetétes, bazaltzúzalékos lemezek. Lapostetők, ferde tetők, palatetők felújítására kiválóan alkalmas modifikált zárólemezek. Csatornák, bádogok.


Perforált szellőző szalag. Fő profilunk a tető. Kastélyok, lakóházak, hétvégi házak, garázsok és melléképületek fedéséhez, kiváló minőségű tetőfedő anyagok óriási szín- és formaválasztékával várjuk kedves vásárlóinkat.

A megfelelő tetőfedő anyag Ismerje meg a tetőfedő anyagok piacát! Több féle megoldás is létezik: kerámia cserép, beton tetőcserép, zsindely, acéllemez, stb. Mint minden tetőfedő anyagnak, a bitumenes hullámlemeznek is megvannak a határai. Természetesen ezt az anyagot olyan épületekre ajánljuk, amelyeknél az elsődleges kritérium a rendkívül költséghatékony megoldás, közepes időtávra.


Fontos tisztában lennünk azzal, hogy a hullámlemez nem az örökkévalóság építőanyaga. Az anyag egy lap melyet előkészített felületre ragasztanak fel nyílt láng használata nélkül. A felső védőrétegként polimer fóliát vagy textilréteget használnak.


Alsó védőrétegként könnyen levehető polimer fóliát használnak, mely védi az alsó öntapadó réteget és megakadályozza a. A tetőfedés ezekkel könnyedén megvalósítható. Kép: Termék: Választék: Mennyiség: Aquawell AC tömítőelem. Poliuretán lágyhab.


Felhasználási terület: A. Cégünk rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik a tetőfedő anyagok és a tetőszerkezetek területén, így minden felmerülő kérdésre szakszerű választ adhatunk. Az összeszokott, megbízható, kiválóan szakképzett csapatban dolgozó szakemberekkel végezzük el országszerte a ránk bízott tetőszerelést, felújítást. A garázskapuk többsége sík szerkezetű átfedésből épült.

Az utóbbi a kész vasbeton födém (üreges) vagy egy monolit lemez. Mindkét esetben az átfedés vízszintesen van felszerelve, torzítás nélkül. A tető nagyon meredeksége, és ez a paraméter 2-° tartományban változik, amelyet a garázs.


Viszonylag olcsó, kedvelt tetőfedő anyag, amely bő szín- és méretválasztékban szerezhető be. Fémlemezes tetőfedő anyagok. Ezek a különféle alakú, horgany, illetve horganyzott acél, vagy alumínium lemezből készült tetőfedő anyagok igen változatos profil kialakításban készülnek.


Ennek oka, hogy általában a régi. Miért válasszak zsindelyt? Tetőfedés Ha korlátozott a tető teherbírása alkalmazása különösen előnyös, mivel: könnyű hajlékony víz, por és légzáró Hol használhatom?


Miből készült a zsindely? A lapostető szigetelés, javítás, felújítás munkái lényegesen bonyolultabb, összetettebb feladattá váltak, amihez megfelelő szakmai felkészültség, ismeret, rutin, korszerű anyagok alkalmazása szükséges. Ezért célszerű a beázó lapostető szigetelés felújítását a fentiek szerint mielőbb elvégeztetni.


Az anyag rendeltetése: Az anyag épületek és szerkezetek tetőfedő burkolata felső rétegének kialakítására szolgál. Nem ajánlott egyrétegű tetőfedő burkolatként vagy egyrétegű vízszigetelésként használni. Ez a bitumenes zsindely kiváló megoldás lehet tehát családi házak és lakóparkok, hétvégi házak, kereskedelmi épületek és üdülők, valamint középületek esetében is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések