2019. július 15., hétfő

Fölöző háló

A fölöző háló segítségével könnyen és egyszerűen távolíthatók el a vízben lebegő szennyeződések. Műanyag keretes háló mérete kb. Medence fóliák, burkolatok.


Basic fölöző háló a medence vizén úszó levelek, bogarak eltávolításához. Csatlakoztassa az állítható nyélhez a fölöző hálót.

Használata egyszerű, a kerti slag működteti: 1. Távolítsa el a medence tetején lebegő faleveleket és egyéb fizikai szennyeződéseket. Cserélje le a háló fejet a porszívó fejre. A klipszes megoldásnak.


A HECHT márkanév Csehországban közel éves múltra tekint vissza, amely idő alatt mára egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát. A fóliaburkolás költséghatékony és látványos eljárás, nem kíván monolit vasbeton vízzáró réteget és vízzáró szigetelést, ám mintaválasztékában vetekedik az üvegmozaik burkolatokkal. Segítségével könnyedén és egyszerűen eltávolíthatóak a medencevíz felszínén lebegő szennyeződések, levelek vagy bogarak.


Leszedőháló - fölöző háló medence tisztításhoz Teleszkópos nyélhez csatlakoztatható!

Rendelésre 2-napon belül. FÖLÖZŐ HÁLÓ BASIC” értékelése elsőként Kilépés a válaszból. A megnövekedett bejövő hívások miatt telefonos ügyfélszolgálatunk várakozási ideje akár perc is lehet. Minden ami kertészet, borászat.


Rengeteg kerti kút, falikút, demizson, locsolótömlő, locsolás technika, borászati kellék közül válogathat. OBI internetes oldalán és áruházaiban! Kellemes medencézést kívánunk minden kedves látogatónknak!


Kosár Termék Termék (üres) Nincs termék A szállítási költség a csomag súlyától és a szállítás módjától függően alakul. Ez a hálótípus kiválóan alkalmas a víz felszínén lévő szennyeződések eltávolítására. Kiskunhalas, Szabadkai u. Segít eltávolítani a víz felszínén található apró szennyeződéseket. A rúd nem része a csomagolásnak.


Ingyenes apróhirdetési portál mindenkinek. Nálunk ingyen hirdethetsz és böngészhetsz a képes hirdetések között. Hirdetésfeladás egyszerűen, keresés városok szerint. Ft (5) Kosárba-.


INTEX lombzsák - lesze.

Nagy felületű, erősített levélgyűjtő háló a medence vizén úszó levelek, bogarak eltávolításához. Budapest, Városház tér 5. A járványügyi helyzet miatt jelenleg csak a webáruházunk működik! A személyes megrendeléseket időpontra tudjuk kiadni!


Veľkoobchod s náradím. Fölözőháló - webshop árajánlata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések