2019. július 17., szerda

Festés utáni takarítás házilag

A festés utáni takarítás általában a felújítás egyik legkevésbé közkedvelt része. Mindegy, hogy Te végezted el otthonod felfrissítését, vagy szakembert hívtál, a por és a mész javának eltüntetését bizony neked kell megoldanod. A szobák, a fürdőszoba, vagy a konyha takarítása nem egyszerű feladat! A festési munkálatok után vár még ránk egy kicsi vagy talán a legnagyobb harci feladat a takarítás.


Persze, ha a festési előkészületeket betartottuk (takarófólia használata, festőszalag felragasztása az ablakok és konnektorok környékére stb.) most kevesebb dolgunk van, de a takarítást elkerülhetetlen. A fentiek a saját tapasztalataim.

Hangsúlyozom, hogy csak akkor lesz ingyen fűtés házilag papírbrikettel, ha nem vásárolsz présgépet, nem betonkeverőben, fúrószárral, vagy más elektromos berendezéssel pépesítesz. Ezeknek az eszközöknek már van áramköltsége és ha nem esővizet használsz az áztatáshoz, akkor a. Mielőtt bármilyen házi kencét bevetnél a csempék ragyogása érdekében, nagyon fontos, hogy alaposan letisztítsd a teljes csempefelületet. Ennek legegyszerűbb módja, ha a takarítás előtt megnyitod a meleg vizes csapot a fürdőszobában vagy a konyhában, becsukod a helyiség ajtaját, és hagyod folyni a vizet néhány percig. Ne sajnáljuk tehát az idő, és inkább ragasszuk le ezeket festékszalaggal. Aprólékos, sok türelmet igénylő munka, de minden perce megtérül majd utólag.


Szőnyeg padlószőnyeg tisztítás Budapest Mélytisztítás Azonnal! Szőnyegpadló tisztítás Budapesten háznál irodában lakásban.

Ugyanígy tisztítsd meg az ecseteket és a hengereket, mielőtt rájuk szárad a festék. Ha vízalapú festéket használtál, az ecseteket és hengereket hideg, folyó vízben, majd kevés mosószert tartalmazó meleg vízben mosd meg, majd újra hideg vízben. Festes utani takaritas?


Kifestettuk a nappalit, a problemam az lenne, hogy nem ragasztottuk le az egesz padlot (jarolap) hanem csak a fel mellett egy metert. A festési és mázolási munkálatok után rengeteg szennyeződés marad a helyiségekben, melyeket a birtokbavétel előtt alaposan el kell távolítani, hiszen csak teljesen tiszta lakást vagy irodát érdemes használni. Ha többet szeretnél tudni a témáról, kattints ide: festés utáni takarítás. A festést otthon, házilag is megoldhatjuk, hogy spóroljunk a költségeken. A lakásfestésen kívül a nyílászárok és egyéb fa elemek festése is könnyen kivitelezhető házilag.


Falfestés utáni takarítás. A szerszámokat bő vízben alaposan mossuk át. A hengereket, ecseteket több vízben öblítsük ki. A festékcseppeket még frissen nedves ruhával nyom nélkül fel lehet törölni – ha erre figyelünk, időt spórolunk!


Ha ezt elmulasztottuk, az odaszáradt festéket egy spakli segítségével óvatos. Lakás takarítás Vállaljuk magánlakások, családi házak, nyaralók megrendelői igény szerinti egyszeri és átalánydíjas takarítását. A csempéket, kapcsolókat, ajtófélfákat még a festés megkezdése előtt ragasszuk le ragasztószalaggal!


A padlót fóliázzuk le, ez szintén a takarítást könnyíti meg számunkra. Ha nem akarjuk a szekrényeket kipakolni, takarjuk le takarófóliával! A képeket, dísztárgyákat csomagoljuk be papírba!

Kárpittisztítás óra alatt kész is - Kárpitok tisztítása foltok nélkül otthonában! Lakásban, irodában, cégeknél mindenhol bőven találhatunk kárpitot, ami bizony a mindennapi használat során, rendkívüli módon képes elkoszolódni. Már sok mindent kipróbáltunk.


Ajax felmosó, domestos, mosogatószer, de még mindig festékes, foltos és a barna fúga teljesen fehér lett. Sokan szívesen vállalkoznánakarra, hogy pl. Szó, mi szó, ez szakértelmet igénylő munka,.


Padlószőnyeg tisztítása nagy teljesítményű ipari géppel és felszedhető szőnyegek tisztítása elszállítással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések