2019. július 1., hétfő

Porotherm áthidalók méretei

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories.

Lowest Prices on Top Items. From Generators to Rugs to Bedding. Ha nincs keresse fel cégünket és mi ebben is segítségére leszünk.


It is revolutionising the UK construction industry through exceptionally fast, virtually dry construction combined with high strength and thermal efficiency. Az áthidaló is a fal része. Az ajtók és ablakok áthidalására alkalmas az építkezés során.


Porotherm falazóelemek kedvező áron országos kiszállítással. Falazáskor a homogén téglafelületet az áthidalók kerámia papucseleme biztosítja.

Nemzetközi szaktudás és tapasztalat Korszerű építőanyagok WIENERBERGER Téglaipari zRt. Terca klinker és bukrolótéglák minden színben. Merítsen ötleteket referenciáinkból!


Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat! Ismertetik a tervezési előírásokat és a beépítésre vonatkozó iránymutatásokat, valamint tájékoztatásképpen szerkezeti részletrajzokat is. Etyeki Tüzép Kft a Wienerberger zRt. Ez a weboldal nem Wienerberger zRt. Ezért a Wienerberger zRt.


A vasbeton anyagú áthidalók lehetnek előre gyártottak és helyszínen készülőek. Klímaőrző okostégla külső teherhordó fal rezsiköltségcsökkentő építéséhez. Bruttó árakat tartalmaz. Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott építőanyagokra.


Még nagyobb tervezői szabadságot a hogy az. Gondoljon a jövőre amikor téglát (falazóelemet) választ. Hőszigetelő és energiatakarékos téglák, igényes falakhoz. A C alakú kerámia kéreg­elemek kibetonozásával készített, Poro­therm S elemmagas áthidaló téglafalazatok nyílásainak áthidalására szolgál.


Ke­resztmetszete: 0×2cm.

A gyártási hossz 0-m. Egyszerűbb geometriájú épületek esetén ajánlják. A födémrendszer elemei: kerámia burkolatú előfeszített vasbeton födémgerenda. Leírás: A EPSHtípusú homlokzati hőszigetelő lapok napos pihentetés után kerülnek kereskedelmi forgalomba, pontos méretei vannak, derékszögű sarkakkal.


Mindenben megfelel a Magyar és Európai Uniós szabványoknak. Ingyenes kiszállítás! Budapest egész területére és Pilisvörösvár km-es körzetében teli autónyi mennyiség rendelése esetén.


Amennyiben a raklapokat telephelyünkre visszaszállítja, a betéti díjat teljes egészében visszaadjuk! Leier Hungária Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések