2019. július 1., hétfő

Porotherm tégla tulajdonságai

Nemzetközi szaktudás és tapasztalat Korszerű építőanyagok WIENERBERGER Téglaipari zRt. Klíma termékcsalád kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságát. It is revolutionising the UK construction industry through exceptionally fast, virtually dry construction combined with high strength and thermal efficiency.


A tégla az energiahatékony építés meghatározó része: amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. A tégla házunknak olyan eleme, melyet később nem lehet kicserélni. A Klíma és Thermo Okostéglák garantálják a kiemelkedő hőszigetelő képeséget, így a. Mindegyik méretnél négy, jellegzetes alakú nút-féder kapcsolódik egymáshoz, így a tégla a hagyományos falazóelemekhez képest sűrűbb és vékonyabb bordaszerkezettel rendelkeznek.


A kiválasztott termékek kosárba helyezését követően megkapja előajánlatunkat, amellyel felkeresheti az Ön által kiválasztott kereskedelmi partnerünket. A tégla nagy hagyományokkal bíró égetett vázkerámia, míg az Ytong pórusbeton vagy gázbeton, relatív fiatal építőanyag, ami rövid idő alatt igen nagy népszerűségre tett szert. A nútféderes kialakítású belső teherhordó falazóelem kiváló minőségű és rendkívül kedvező árfekvésű tégla. Függőleges méretrend.


Az előtéthéj rögzítés, kialakítás szabályait lásd a 2. Hagyományos falazási technológiával falazható. Tradíció, megbízhatóság, nyugodt lakókörnyezet. A porotherm fal dryvitolás nélkül még mindig rosszabb mint a Ytong 3fal hőtechnikailag. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne benne lakani vagy, hogy rossz. Porotherm NF falazótégla.


Inkább csak azt, hogy egy picit több lesz a fűtési számla egy pár ezressel ha évenkénti bontásban nézzük a fűtés számlát. Gondoljon a jövőre amikor téglát (falazóelemet) választ. Hőszigetelő és energiatakarékos téglák, igényes falakhoz. Honlapunkon a tégla tulajdonságai alapján kiválaszthatja az Ön házához szükséges legmegfelelőbb tégla ­típust. Falazóanyagaink nagyobbik része égetett agyagból készült tégla ­féleség.


Ez az évezredes építőanyag korszerű formájában ma is minden tekintetben kielégíti az építőipar igényeit. A tégla különösen jó hőszigetelését új üregkép kialakításával, valamint a termék porozitásának növelésével értük el. Az új üregképnek köszönhetően a. Ha nincs keresse fel cégünket és mi ebben is segítségére leszünk.


Kiemelkedő hőszigetelő képessége a kerámiaszerkezetbe töltött kőzetgyapotnak köszönhető. Bruttó árakat tartalmaz. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Teherhordó falak, falazatok, pillérek, boltozatok, pincefalak, boltívrendszerek építésére és falazott kémények esetén felújításra alkalmas hagyományos falazó tégla. A kisméretű tömör tégla egyedi tulajdonságai (kiemelten magas nyomószilárdság) révén kifejezetten ajánlják belsőépítészeti alkalmazásokhoz is. Akkor már le volt pakolva egy adag tégla , cement és szigetelő. Ma kezdődik a falazás. Dabason található építőanyag kis-és nagykereskedelemmel foglalkozó Áruházába felvételt hirdet több osztályra áruházi eladó- pénztáros munkakörbe.


A weboldal a működése során saját, illetve harmadik fél által elhelyezett sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében, valamint a szolgáltatásaink fejlesztéséhez nélkülözhetetlen látogatáselemzéshez. Alkalmazási előnyök: Nagy teherbíró képesség - Masszív szerkezet Kiváló épületfizikai tulajdonságok - egészséges lakóklíma Hőtároló tömegként figyelembe vehető Jó akusztikai teljesítmény Jól vakolható Jól szerelvényezhető Nem éghető (A1) Alkalamazható kötőanyag: hagyományos falazóhabarcs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések