2019. március 21., csütörtök

Vörösfenyő deszka

No crossreactivity with Glucagon, measures total OXM molecule (1-3 3-3 4-37). A vörösfenyő gyalult deszkát, lambériát, hajópadlót a látványos lángszerű színfoltjai, kis csomói, vastag erezete és változó színárnyalatai teszik egyedivé. A nemzetség legnagyobb faja az Észak-Amerika nyugati részén élő nyugati vörösfenyő (Larix occidentalis). A vörösfenyő kíváló minőségű tulajdonságokkal rendelkező fenyőféle, magas gyantatartalma miatt rendkívűl hosszú az időtállósága szinte megegyezik a kemény fákkal, fajsúlya viszont könnyebb emiatt ideális tetőszerkezetek, autóbeállók, tárolók, kerti faházak alapanyagaként.


Vörösfenyő fűrészáru a minőség szerelmeseinek. Körfűrésszel vágott, szép faanyag, minden méretben rendelhető.

Kiváló horgászstégekre, faházakra, rönkházakra, teraszokra és tartós látható födémgerendákra. Szállítást tudunk biztosítani. Szélezetlen vörösfenyő deszka kerítés kedvező áron. A gyalult deszka kültéren való felhasználásakor érdemes a felületet favédőszerrel kezelni, a fa megóvása. A vörösfenyő rendkívül jó időjárásálló a magas gyantatartalmának köszönhetően, nem repe nem vetemedik.


Fő tevékenyésge akkor az ukrajnai és oroszországi eredetű, asztalos minőségű fenyő fűrészáru és rönk feldolgozása, illetve nagykereskedeleme volt. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák. A vörösfenyő teraszburkoló egy nagyon jó ár-érték arányú termék, és a legtartósabb a tűlevelű fajták közűl.


Műszárított és gyalult deszka.

Kiváló vörösfenyőből készült, „B” minőségű, így ebből adódóan enyhe repedések, kéregbenövések, gyantatömlők lehetségesek, amik azonban a faanyag szilárdságát nem befolyásolják. Minőségi vörösfenyő alapanyagainkból igényes végeredményre számíthat. Deszkák, pallók és gerendák tekintetében is a legjobb választás, ha a vörösfenyő mellett dönt. Büszke lesz magára minden egyes pillanatban, amikor csak rátekint.


A szélezetlen vörösfenyő deszka tartóssága az akácéval vetekedik (híresen jól bírja a nedves környezetet), de kevésbé vetemedő, megmunkálhatóbb és kedvezőbb árú fafaj. Az érett vörösfenyő mély vöröses-sárgás színű, sűrű rajzolatú, nagyon elegáns faanyag. Jelenleg 1-5-5-és méteres szálakban van. Amennyiben gerendára, szarufára, pallóra, fenyő deszkára vagy lécre van szüksége, tekinse meg építő minőségű fűrészáru kínálatunkat!


Tartunk extra keresztmetszetű anyagokat is vörösfenyőből. Fenyő deszka , palló, gerenda, szarufa méter felett is rendelhető A túlméretes fűrészáruk árait egyeztetni kell. Gyalult íves vörösfenyő deszka , vörösfenyő.


Felhasználási terület: kültér, beltér Termék előnyei: tartósság. Egyedi méretben vállaljuk fűrészelésüket, gyalulásukat, így méretjegyzék után adok Önnek árajánlatot. Európai vörösfenyő egy ritkább szálszerkezetű kevesebb csomóval rendelkező, de puhább fa anyag mint északi testvére a Szibéria vörösfenyő. A szibériai vörösfenyő egy lassú növésű – sűrű szálszerkezetű, de göcsösebb fa fajta ami határozottan keményebb mint Európai vörösfenyő társa. Az általunk forgalmazott gyalult termékek azonnali felhasználásra alkalmasak,további szárítást nem igényelnek.


Kérdése van termékeinkkel kapcsolatban? Faáruház és fatelep Budapest vonzáskörzetében. Kínál Faanyag - Lucfenyő, vörösfenyő , borovi fenyő fűrészáru rendelhető: Luc, borovi és vörösfenyő fűrészárut kínálunk Szlovákiából, egyenesen a gyártótól.

Fűrészáru, táblásíto. Szolgáltatásaink:a faanyag szárítása, gyalulása, impregnálása. Továbbá kínálatunkban van többféle. Lambériaház - Svéd import fa teraszburkolat ,lambéria, hajópadló, gyalult deszka , szegő lécek, fa alapanyagok áruháza Veszprémben.


A vörösfenyő tulajdonságai, a vörösfenyő jellemzői, vörösfenyő felhasználása, vörösfenyő termékek, teraszburkolat, teraszdeszka, kerti bútor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések