2019. március 29., péntek

Hegesztett acélháló

Weboldalainkon csak a járatosabb hegesztett háló és betonháló távtartó termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt a weboldalon az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében! Egyedi árak nagyobb tétel heggesztett. Hegesztett acélháló. Az acélszál helyettesíthető szintetikus makroszálakkal. Az acél nyersanyag világpiaci árának gyors emelkedése miatt jelenleg kiemelt szerephez jutnak a szintetikus makroszálak, melyek használatával nem csak gazdaságosabban váltható ki az acélszál és a hegesztett acélháló.


A hegesztett háló többféle névvel ismert az építőiparban.

A hálót széles körben alkalmazzák. Előnye, hogy sok más termékkel is kombinálható. A betonacél háló felhasználása főleg: aljzatok, födémek teraszok, erkélyek esetében jellemző. Táblaösszekötő M alakú, rozsdamentes: Akkor szükséges, ha a táblák toldása nem az oszlopokhoz esik.


Kérjen Ajánlatot hegesztett acélhálóról akár Cégtől, Mindössze egy Adatlap Kitöltésével. Győrt és Győr vonzáskörzetét kiszolgáló betonacél-megmunkáló vállalat. Bruttó árakat tartalmaz.


Hosszuk, átmérőjük, alakjuk, kiképzésük, húzó- és hajlítószilárdságuk mindig az előírt feladathoz igazodik.

Alkalmazásuk a távtartós hegesztett betonháló elhelyezésével, rögzítésével ellentétben rendkívül egyszerű: a megadott mennyiséget a betongyárban, vagy mixerautóban bele kell keverni a betonba. Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél. A szintetikus mikrószálaknak (más néven pp szál, fibrin) köszönhetően csökkenthető a kipárolgás okozta gyors zsugorodás, emiatt csökken a hajszálrepedések kialakulásának lehetősége, valamint a beton fizikai, kémiai, és mechanikai tulajdonságai nagymértékben. Feralpi-Hungária Kft. A lakossági felhasználása is jelentős.


Erre kötözik a szakik a padlófűtést. Ha lehet, akkor egész, toldásmentes egyforma hosszúságú köröket csináljanak. Fontos, hogy az építésnél a szerkezetek alá stabil alapot kell rakni, illetve a súly miatt ügyeljünk a kosarak szakszerű rögzítésére. Támfalakhoz 4-mm huzalátmérőjű, hegesztett acélháló ajánlott, kisebb, illetve dekorációs építményekhez azonban elég a vékonyabb drót. Küldje el nekünk a rendelkezésre álló információkat (statikai terv összesítőt, tartószerkezeti műszaki leírást, vaskimutatást, vasszerkezeti darabjegyzéket stb.), valamit a szállítási címet.


Folyamatos akciókkal, és a legkedvezőbb árakkal várjuk kedves Vásárlóinkat. Betonacél, betonvas, betonháló a legjobb áron ! A termékekre Ön árajánlatot tud kérni! Az ÁRAK tájékoztató jellegűek, a változás jogát fenntartjuk! Metalloglobus Fém- és Építőtermék Kereskedelmi Kft. Tájékozódni szeretnél, kérdéseid vannak, vagy árajánlatot kérnél?


Neked legmegfelelőbb megoldásokat!

Ezt a Gabion-típust hegesztett acélháló panelekből állítják össze, a magasságától függően mindegyik oldala változó szögű. A könnyebb szállíthatóság érdekében összehajtva, vagy m-es méretben rendelhető. A Trapionok a térbeli merevségre és stabilitás megteremtésére vannak tervezve. Steeltransz acélháló.


Vissza a termékekhez. Osztásköz: 50x2mm és 100x2mm. Acélművek Acélháló. Könnyített szerkezet. A nyílások 5x20cm-esek.


A vízszintesen (duplán) futó huzalok átmérője mm, a függőleges huzalátmérő mm. Cégünk fő profilja a csibefonatok, drótfonatok gyártása, ill. Tisztelt Leendő Partnerünk!


Szeretném pár mondatban bemutatni vállalkozásom. Tüzép telepeink és áruházaink Jászberényben, Jászapátin, Jászladányon és Besenyszögön találhatók, készbetont pedig jászapáti és jászberényi betonüzemeinkben készítünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések