2019. március 25., hétfő

Mini virágcserép

Rumos-csokoládés torta cukortragant bevonattal és cukorvirág díszítéssel. A következő virágok közül lehet választani: rózsa, margaréta, tulipán, nárcisz. Együtt élhetitek át az elültetett magok kikelését és csodaszép virágokká fejlődését.


Virágcserepek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Tündérkertem - mini virágcserép Hope A kis Tündér úgy döntött, hogy épít egy házat, és egy hangulatos kertet, amely most általad még csodálatosabb lehet. A kis tündér túl gyenge, így szüksége van a segítségedre.

Valami hasznos és apró dolgot keresel? Szereted a növényeket? Méretének köszönhetően mindenhol elfér és közben díszíti a helységet. Mini virágcserép a tökéletes kiegészítője minden háztartásnak.


Nagykereskedelmi zsiráf mini virágcserép ,ésszerű áron xmhomeplay. Xiamen Homeplay Co. Limited kínál különböző zsiráf mini virágcserép. Nálunk megtalálja az Önnek megfelelőt.


Ebben a szettben egy aranyos kis virágcserepet szerezhetsz be, amihez egy varázslatos tündér is tartozik és köztudott hogy a tündérek jóban vannak.

Ez a mini virágcserép tökéletesen talál az irodában vagy akár a kertben is. Használhatja virágcserépként vagy írószertartóként is ahol tollakat és más apróbb dolgokat tárolhat. Egy vidám és mókás ajándék a barátaidnak!


Segítségedre lesz a kis ásó is, amivel a virágföldet elrendezheted. Majd légy türelmes és gondozd szépen a hajtásokat, hogy a csodás virágok méltó. Pár tisztára mosott tojáshéjba sziklakerti pozsgásokat ültettünk, majd a mini cserepeknek takaros kis zöld fészket raktunk.


Teendőink itt véget is érhettek volna, de mi - minden bizonnyal a közelgő húsvét gondolatán fellelkesedve - fogtuk magunkat és a tojáshéjakra nyuszifejet varázsoltunk. Nem csak balerináknak ajánljuk. Egy hagyományos, de nem bonyolult receptet követve készítettünk húsvéti tojásokat. Előre félretettük a vöröshagyma héját, amelyet természetes színezőként használtunk fel. Gondozd együtt Hajnal Tündérrel, a mini virágcserépben növő növényeket, a My Fairy Garden készletben.


A kis virágcserép , a szép virágokkal csodás dísze lesz szobádnak, és egyben otthona Hajnal Tündérnek, és barátjának Robinnak, a kismadárnak. Gönöntöző kaspó Ring mini 15cm, fekete. Tekíntse meg a heti ajánlatokat a Vivre-n. A szállításról mi gondoskodunk. Csodálatos kaland vár rátok Hajnal tündérrel és legkedvesebb barátjával, Robin kismadárral!


Mini emoji virágcserép egy elengedhetetlen kütyü a növénykedvelők számára. A mini emoji virágcserép mintája véletlenszerű!

Agyag virágcserép virágültetésre és sokrétűen dekorációs célra használható, festhető, decoupage és bármely más technikával díszíthető. Ha szeretnél valami egyedi dekorációt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések