2019. március 12., kedd

Kenhető bitumenes vízszigetelés

Kenhető vízszigetelések akció! A vízszigetelés mértékét és szükségességét a helyiség nedvesség hatása alapján határozzuk meg. Otthonunkban a fürdőszobák és a konyhák tartoznak azon helyiségek közé, amelyeket érdemes körültekintőbben vízszigetelni. Az itt keletkezett gőz károkat okozhat a falakon és a mennyezeten is.


Ezt egy idő után a lehulló vakolat és a megjelenő penész fogja jelezni.

A Sika BlackSeal-3oldószeres, simítóval feldolgozható, szálerősített bitumenes vízszigetelő és javító keverék (azbesztmentes). Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A Mapei különböző termékrendszereket fejlesztett ki a vízszigetelési munkák biztonságos elvégzéséhez, ilyen például a teraszokhoz, erkélyekhez, fürdőszobákhoz, áthidaló gerendákhoz, medencékhez és tárolótartályokhoz való cementkötésű és akril vízszigetelési termékek teljes palettája, a bentonit paplanok, a cementkötésű anyagok és a bitumenemulziók.


KENHETŐ 1KS FOLYÉKONYFÓLIA SZIGETELÉS 7KG és még termék közül választhat a kategóriában. A ragasztott tetőszigetelő rendszereknél az alapozó bevonat egy hidegen folyékony bitumenes megoldás, vagy egy bitumenes emulzió, amit a födémszerkezetre visznek fel. Megköti a port és ezáltal jobb tapadást biztosít a födémszerkezet és a ráfektetett szigetelőrétegek között.


Kedvező összetétele miatt a Fimizol expressz.

A legnagyobb probléma az utólagos vízszigetelés. Az OXYDTRON technológiában az a csodálatos, hogy a falszerkezetet tesszük alkalmassá arra, hogy távol tartsa magától a vizet. Maradandóan rugalmas, kétkomponensű, oldószermentes, kenhető vízszigetelő anyag. Különösen nagyrugalmasságú, rendkívüli hidegtűrésű akril kopolimert és hidraulikus kötőanyagot tartalmazó vízszigetelő és korrózióvédő bevonóanyag.


MAPELASTIC KENHETŐ VÍZSZIGETELÉSKG KÜL- ÉS BELTÉRI és még termék közül választhat a kategóriában. FABROPROTECT IMPRENGÁLÓ, BETON BUKOLATRA 1L, 6MFELÜLETRE, TYTAN TETŐ TÖMÍTŐSZALAG ALU. Nagyon gyors száradású. Felhasználásra kész, rugalmas, kenhető vízszigetelő-anyag. Bel- és kültéri vízszigetelés.


Kerámia burkolólapokkal és kőlapokkal burkolható az utolsó rétegének felhordása után már óra múlva. Egykomponensű, nagymértékben rugalmas, cementkötésű habarcs. Alkalmazható földdel érintkező épületszerkezeteken, pl.


COMBIDIC-1K, COMBIDIC-2K, KSK-Szigetel őlemez (hidegen öntapadó bitumenes lemez) vagy polimerrel modifikált bitumenes lemezek alá. POLYGLASS IDROPLAST - bitumenes kenhető vízszigetelés (5kg) Leírás: A folyékony halmazállapotú, elasztomer- bitumenes , vízbázisú szigetelőanyagot rendszerint ott alkalmazzák, ahol a bitumenes lemezzel nem megoldható a vízszigetelés. Mindegy hol tapasztalja a nedvesség hatását, lakó- vagy ipari épületen, magas- vagy mélyépítési munkálatok közben – a Ceresit a legtökéletesebb vízszigetelést kínálja a víz bármely formájának behatolása ellen.


Wide Selection Of Heel Products, Free PP Available - Buy Online Now!

Az Acriflex PRO illetve Acriflex XPRO egykomponensű kenhető vízszigetelés , amely ellenáll a pangó víznek. Alkalmas beton, fa, járólap szigetelésére, valamint elöregedett bitumenes lemez vízszigetelésének felújítására. Kíváló mechanikai ellenállóképességgel és UV állósággal rendelkezik. BAU Kft - vízszigetelés. Lapos-, magas- és zöld tetők szigetelése.


Vizes hígítású alapozó bitumenes szigetelő- és vastag be vonatok alá. Oldószeres és oldószert nem tartalmazó szigetelő bevonatok, öntapadó és hegeszthető lemezek, bitumenes kittek alá is alkalmazható. Uszó-és fürdőmedencék tervezése, építése. Bitumenes vízszigetelés. Nélkülözhetetlen kellősítő anyag forró bitumenes bevonatok előtti alapozáshoz, valamint fedéllemezek és hegeszthető bitumenes vastaglemezek fektetésekor.


Egyrétegű szigetelés Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három. A terasz vízszigetelés elkészítése után nem érheti órán keresztűl csapadék, ezért gondoskodni kell a teljes fóliatakarásról!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések