2019. március 28., csütörtök

Torontáli szőnyeg eladó

Ezek a szőnyegek a legjobb minőségű hazai gyapjúból készülnek Magyarországon, melyet kézzel sodornak, festenek és szőnek. A több száz éves hagyomány és tapasztalat biztos hátteret nyújt a kitűnő minőségű szőnyegek elkészítésében. Vezetõszálas szõnyegek Gyapjú és pamut alapanyagú, rusztikus felületû szõnyegek bõvülõ választékkal.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Költözés, helyhiány miatt eladó egy szép, használt, de újszerű 1 gyapjú, kézi szövésű torontáli szőnyeg.

Az ősi hagyományokat őrző nomá azaz szittya szőnyegek. Kisméretű, geometriai formavilágú torontáli szőnyeg. Ha valaki a századfordulón a torontáli háziiparról beszélt, els đsorban a mű- szövđkre és a híres torontáli. Sokféle mintás szőnyeg látható.


Kézi vagy gépi csomózású, szőnyeg XIII. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Személyes átvétel Vácon.

Kérem, tekintse meg a többi hirdetésemet is. Vásároljon vagy hirdessen a Galéria Savaria online piactéren. A rojtok nincsenek rajta. Ha komolyan érdekel az ár alkuképes.


Torontáli szőnyeg eladó. Szőnyeg használt-kinézet háromszög-dizájn szürke. Budapest egyéb ingó. A hőkezelt szálaknak (heatset) köszönhetően szék vagy asztalláb benyomódása esetén a szálak regenerálódnak visszaállnak eredeti állapotukba. Azonnal átvehető a helyszínen!


Alkudjon meg az eladókkal vagy élje át az aukciók izgalmát! Nem számít, hogy milyen anyagból készültek, milyen alakúak, vagy milyen színűek, a szőnyegek mindenképpen melegséget és lágyságot visznek a helyiségbe. Egy nagyobb szőnyeg segítségével akár egy területet is kijelölhetsz (pl. az étkezőt), a hosszabb szőnyegek pedig az előszobában kísérhetik lépteidet. A szék szét van szedve így könnyen szállítható.


Plusz egy üres tartalékhenger. Naponta frissülő aukciós termékek használt kilim szőnyeg kifejezésre.

Eladó használt kilim szőnyeg. Tekintse meg folyamatosan bővülő szőnyeg kínálatunkat ahol megtalálják a hosszúszálú puha shaggy szőnyegektől kezdve a rövid szálú modern egyszínű vagy akár színes szőnyegeket is. See more ideas about Bohemian rug, Rugs, Home decor. A három szőnyeg együtt szép garnitúrát alkot.


Hagyományos mintázattal, nagyon szép, különleges pasztell színvilággal. Szakcég által kitisztított, hibátlan, nagyon szép állapotban. Kézi csomózású Bokhara-mintás ( sötét bordó, fekete) torontáli gyapjú, 123x2cm-es perzsa szőnyeg eladó ! Szőnyegeink különböző gyártótól származnak mint pl.


Kézi csomózású (perzsa) és gépi szőnyegek értékesítése, tisztítása, javítása, restaurálása díjmentes házhozszállítással, otthoni kipróbálással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések