2019. március 29., péntek

Hőszigetelő fólia

A jó hír, hogy kollégáink telepítés előtt makulátlan üvegtisztítást hajtanak végre a tökéletes telepítés érdekében, ezen felül a fólia kiszáradási ideje nap, amíg nem lehet a fóliázott felületet takarítani. Ezek után puha törlővel és a hagyományos ablaktisztító szerekkel lehet takarítani. A LLumar fólia az üvegszerkezetek hőátbocsátási tényezőjét („U”) nagy mértékben növelheti, valamint egész évben hatékony szigetelést biztosít. A Skyfol Ehőszigetelő fólia nyáron kívül télen pedig belül tartja a meleget.


A hővezetés és a hősugárzás a téli hőveszteség két legnagyobb összetevője.

A téli fűtési időszakban az üvegen keresztül kiszökő hő veszteség részben csökkenthető a hőszigetelő tulajdonsággal is rendelkező Skyfol Eüvegfóliával. CCF THERMO HŐSZIGETELŐ FÓLIA 152cm. Thermo hőszigetelő fólia. A hőszigetelés mint fogalom jelentése: különböző hőmérsékletű tér rendszerint a kültér és az belső tér között fellépő hőátbácsájtás megakadályozása nagy hőellenállással bíró szerkezettel azaz hőszigeteléssel, hőszigetelő anyaggal. Terméket könnyű felhelyezni nincs gond ha elmozdul,igazítható.


Jó hiszigetelő,nem csak télen,nyáron is. Ablakra,ajtóra is jó,csökken a víz képződése így a penészesedés is csökken,megszünik.

Jelentős megtakarítás a fűtési és légkondicionáló költségekre tekintve. Gyorsan kompenzálja a befektetett költségeket. A honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. A grafikon a tesztelt épület energiafelhasználását mutatja a fólia felszerelése előtt és után,minden egyéb tényező változtatása nélkül.


Fedezd fel széles ablakfólia kínálatunkat! Ez az érték közérthetőbb nyelven annyit jelent, hogy az üvegeken keresztül távozni kívánó fűtési energia -át képes a helységen belül tartani. Ezen tulajdonságának köszönhetően kijelenthetjük hogy megszületett az első négy évszakos, tehát egész éven át energia megtakarítást biztosító épületüveg fólia.


Ez a hőszigetelő , hővisszaverő fólia a napsugarak -át visszaverve biztosítja a tető megfelelő hőszigetelését bármilyen évszakban. Páraáteresztő képességének hála a pára távozik a tetőtérből, kívülről viszont vízlepergető az anyag, így szigetelőanyaga nem szenved majd károkat az időjárás viszontagságai. Tegye komfortosabbá, biztonságosabbá otthonát. UV védő, hővédő, fényvédő, dekor és biztonsági ablakfóliázás. Szigetelje le ablakait és takarítson meg energiát.


Ma már a LLumar által fejlesztett AIR és VS beltéri ablakfólia sorozat valamint a legújabb THEkültéri fólia az átláthatóság jelentős csökkenése nélkül képes magas hővédelem elérésére. A “hagyományos” tükröző fóliák akár -át is képesek kint tartani a nap energiájának. Padlófűtés alá kerülő hővisszaverő fólia.


A legjobb hővédelmet kültéri.

A padlófűtés során a hőátadás nemcsak a fűtendő tér felé történik, hanem ellenkező irányba is. A Solflex padlófűtéshez való alátétfólia csökkenti a fűtőcsövek alatti tér felmelegedését és a ráirányuló hősugarakat a fűtendő tér felé veri vissza. Külső és belső hőszigeteléshez, színezéshez, gipszkartonozáshoz, burkolat ragasztáshoz mindent egy helyről, a Józan Kft.


Napellenző hőszigetelő fólia ablakra: A napelenző fólia tökéletesen véd a napfény ellen, és a tükörhatásnak köszönhetően kívülről nem látható, így megbízhatóan védi magánéletét. Ablakmosás során ellenáll a karcolásoknak és a mechanikai sérüléseknek. A Sonnenschutz STATIC hővédő fólia függőleges fürdőablakra került felhelyezésre. Legszembetűnőbb változás, hogy a nap által sütött járólap már nem melegszik fel.


Ez egy dupla üveges, csak kívül opálos és kissé domború mintás. A fólia belülre a síküvegre került felhelyezésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések