2019. március 18., hétfő

Murexin le 555

The lowest fixed prices. Pre-Book Transfers. Amazing Support Team. Solvent-based synthetic resin adhesive with very good adhesion and high initial strength, also on nonabsorbent screeds.


Only indoors for gluing strip parquet, multi-layered and mosaic parquet. Suitable for underfloor heating systems.

Kész parketta, mozaik és csaphornyos parketta ragasztásához kiegyenlített felületre, és faforgács-lapra történô ragasztásához. Vegye figyelembe a rendszerben használt valamennyi MUREXIN termék műszaki adatlapját. Javítási munkákhoz egy az adott Charge-számú eredeti terméket őrizzen meg. A padlóburkolat fektetése előtt a fűtött esztrichnél, szükség van a szerkezet szakszerű felfűtésére és lehűtésére. Profi lepak za parket LE 5: Lepak od veštačkih smola, sadrži rastvarače, veoma dobro prijanjanje i visoke početne čvrstoće.


Za lepljenje lamelnog, visokobridnog i mozaik parketa na anhidritnim i cementnim estrisima, kao i na peskarenom livenom asfaltu i iverici. Samo za unutarnju primjenu, za lijepljenje klasičnog,visokobridnog i gotovog parketa i mozaik parketa. Pogodno za podno grijanje. Lepidlo na báze umelých živíc bez obsahu vody a.

Zavarovati nezaščitene ljudi. Relevantné identifikované použitia látky alebo zmesi a použitia, ktoré sa neodporú č ajú Nie sú k dispozícii žiadne ď alšie relevantné informácie. Oldószeres, vízszegény, gyorskötésű műgyanta. Za leplenje vseh oblik in vrst lesa v notranjih prostorih.


Primerno za talno gretje. Produkt MUREXIN LE 5lepidlo na parkety KG zatím nikdo neohodnotil. Umeloživičné lepidlo, obsahujúce rozpúšťadlo s veľmi dobrou lepivosťou a vysokou počiatočnou pevnosťou aj na nenasiakavých poteroch. Na lepenie vlysových, hotových a mozaikových parkiet, mm masívnych parkiet, priemyselnej mozaiky a hotových veľkoplošných parkiet.


Vhodné na lepenie na cementové potery, anhydridové potery, liaty asfalt, drevotrieskové dosky. Za unutarnju upotrebu za ljepljenje klasičnog parketa, industrijskog, gotovog i mozaik parketa, te lamel parketa i parene bukve. Ljepilo za parket LE 555. KB) PflasterFugenmrtel_PFM_02_01_06.


KB) PflasterVerlegemrtel_PVM_03_03_08. KB) Profi_Dichtfolie_PD. MUREXIN LE 5lepidlo na parkety KG Jednosložkové pružné lepidlo na bázi MS technologie bez obsahu rozpouštědel a vody, tlumí kročejový hluk.


Parkettklebstoff_ LE _ 555. Pachově neutrální s nízkým obsahem emisí. V interiéru pro lepení vlysů, mozaikových parket, pr.

Materiál zcela nového typu, lepicí malta a hydroiz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések