2019. március 21., csütörtök

Trapézlemez tető

Lakossági felhasználás esetén érdemes a T18-as trapézlemez profilt választani, amely cégünk legkeresettebb saját gyártású terméke. Legolcsóbban a gyártótól! Trapézlemezek, cserepeslemezek és kiegészítők forgalmazása.


Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken!

A lemez hosszát méretre vágjuk, vagyis egy darabban tudják felrakni a tetőre, a gerinctől az ereszig. Ha a tető hossza olyan méretű, hogy a. Tömítőprofil A trapézlemezzel fedett tető elengedhetetlen tartozéka a polifoam tömítőprofil, amely a lemez és a kúpelem, illetve az első sor léc és a lemez közé kerül. Kimagasló szakismerettel, precizitással, palatető felújítás akár bontás nélkül, palatető szigetelés, tetőfedés, és teljes körű tetőfelújítás. A legegyszerűbb ipari, mezőgazdasági épületek, csarnokok, tárolók esetén, ahol semmilyen hőszigetelési igény nem merül fel, tipikus tető - és falburkolati megoldás az egyrétegű trapézlemez alkalmazása. Azonban ilyenkor is tisztában kell lenni vele, hogy a külső és belső hőmérséklet, illetve páratartalom bizonyos.


A Swedsteel-nél elkötelezett hívei vagyunk az ügyfél elégedettségnek.

A kiváló minőségű tűzihorganyzott acél alapanyag és a korszerű, automatizált gyártási folyamatok együtt garantálják az állandó magas műszaki színvonalat, így biztosan tudjuk, hogy termékeink a beépítés után évtizedekig látják el. Miért az ELEMENT trapézlemez ? ELEMENT tető és falburkolati acéllemezek első osztályú alapanyaguknak köszönhetően időtálló megoldást jelentenek könnyűszerkezetes rendszerekhez. A trapézlemez , a cserepeslemez és a szinuszlemez minden esetben tüzihorganyzott, nagyszilárdságú acéllemezből.


A trapézlemez termékek különféle bevonatokkal készülnek, elérhető alucink vagy festett poliészter változat is. A trapézlemez poliészter bevonatának vastagsága mikron, de ha szükséges, ennél nagyobb vastagsággal is készülhetnek, például a matt strukturált bevonatú lemezek. A Lindab árlista, gyártói (partneri) nettó árlista, amely magába foglalja a Lindab Profil által értékesített termékek legfontosabb műszaki és logisztikai és rendelési információit, valamint az egyes termékek színválasztékát. Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell.


Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! Hullám-, trapézlemez és tartozékai. A tetőfedő anyagokat forgalmazó cégek igen bőséges kínálattal rendelkeznek. A vásárlókat hatalmas választék várja, olyannyira, hogy szinte már a bőség zavarával találják szembe magukat, de mégis vannak bizonyos szempontok, amelyek alapján döntenünk kell.


Ttrapézlemez nagy színválasztékban, fényes illetve matt kivitelben is elérhető. Az ár bevonat illetve lemez vastagság fügevényeben változhat. Amennyiben nincs pontos elgondolása arról, hogy milyen típusú trapézlemezt szeretne, akkor szívesen segítünk kiválasztani az Ön és épülete számára legideálisabb lehetőséget!


Bevilágító lemezek a trapézlemez fedéshez rendelhetők a trapéz bordájával megegyező méretben.

A homlokzati trapézlemezeket széles színskálájú tekercsekből gyártják. Magasabb profilokat a homlokzatokon nem használnak, mert a homlokzatra egy. Tető építés, felújítás, teljes kivitelezés. Beázik, elöregedett, felújítaná a tetőt?


A LemezOutlet azzal a céllal jött létre, hogy az ipari és lakossági vásárlókkal is megismertesse a fémlemezes termékekben rejlő lehetőséget, kiemelve a trapézlemez , cserepeslemezt, szendvicspanelt, ereszcsatornát és szelement. Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez.


Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető! AZ ÁR NYEREGTETŐ ESETÉN ÉRVÉNYES!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések