2019. március 13., szerda

Ronkhaz

Hagyományos vagy modern, Ön megálmodja, mi elkészítjük. PERBO Multikomfort Kft rönkház,gerendaház tervezés,építés,kivitelezés. A vállalkozás indításának mozgatóereje a tulajdonosok fához, mint természetes anyaghoz való vonzódása jelentette. A rönkház szintes: Alul előszoba, angol wc kézmosóval, tágas klimatizált nappali, személyes ebédlőasztal, toszkán import bútoros konyha, modern Whirlpool villanytűzhellyel, Nespresso kapszulás kávéfőző, kandalló, és fürdőszoba zuhanyzóval.


Rönkház és a Hálószobák.

Azoknak, akik a természet szerelmesei, kedvelik a romantikus hangulatú erdei házikókat, vagy odavannak érte, ha sok faanyag veszi körül őket, mi sem lehet kézenfekvőbb megoldás, minthogy gerenda-, vagy rönkházat válasszanak otthonuknak. A legelső problémát a megfelelő telek kiválasztása okozza. Magánerős építkezésnél nekünk kell megtalálni az erre alkalmas, közművesített területet. Vissza a természethez – vallják a faházak építésével foglalkozó társaság szakemberei, akik esküsznek arra, hogy a természetes anyagokból készült házak az emberek életét is meghosszabbítják. A rönkházak előkelő, természetbarát és egészséges lakásokként ismertek, mivel szolid és tartós építmények.


A fa a legegészségesebb építőanyag a világon. A szolgáltatás fontosabb, mint a nyereség, a nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye.

A cédrus gerendaházak külső nyílászárói Lakóépületekbe üvegrétegű, mm profilvastagságú minőségi fa nyílászárókat építünk be, melyek változatos megjelenésűek és színűek lehetnek, kiegészíthetők professzionális zsalugáterekkel és szúnyoghálókkal. Cégünk a KÖHE csoport tagja. Távol a nagyváros zajától, békés, nyugodt környezetben, az erdő alatt bújik meg igényesen kialakított rönkházunk, a környékben egyedülállóan. A kanadai Pioneer Log Homes of BC rönkház építő cég oldalán ragadtam ma. Teljesen elvarázsoltak a képeikkel.


Imádom a rönkházakat. A fát, mint építőanyagot, bútort. Mint megannyi konkurens vállalkozással ellentétben, mi vállaljuk gerendaház árainkat, azok nyilvánosak Mi garanciát vállalunk arra, hogy a munkafolyamat alatt a szerződésben meghatározott, előre közölt árakat nem lépjük túl, azokat a gerendaház építése alatt végig tartjuk! A házat egyszerre csak egy párnak, családnak, baráti társaságnak adjuk ki, tehát Vendégeink foglalásukkal a teljes házat bérlik.


Sem más Vendégek, sem pedig a tulajdonosok nem lesznek jelen. Hamarosan egy új szolgáltatást indítunk el, hogy segítsünk megtalálni a Neked leginkább megfelelő úticélt. Keményen dolgozunk és szívesen fogadjuk a Te véleményed is a fejlesztés során. Faház típusok és árak.


Kerti faház, szerszámtároló faház, elárusító faház, bérbeadó faház választékunk minden igényt kielégít. Az árak nem tartalmazzák a szállítás és összeszerelés költségeit.

Kedves Utazóink, Foglalóink, és Szállásadó Partnereink! Nehéz héten vagyunk túl mindannyian. El kell áruljam, hogy talán a Szallas. Főleg luc, vörösfenyő vagy borovi fenyőből készítik a rönkházakat.


Mivel a fenyők még évekkel később is megőrzik csodás illatukat ezért főleg azok választják a rönkházat otthonuknak, akik vonzódnak a természethez és a természetes anyagokhoz. Sokan a legnehezebb kérdésnek a rönkház-fürdőszoba kérdést gondolják. A lakberendezői szakma összetettségében megtaláltam mindazt ami külön-külön is érdekel és foglalkoztat. Az esztétika, a harmónia keresése, a színek, a bútorok, a fa, a textilek, a fémek, az üveg csillogó felületének szépsége, a világítás hangulatteremtő ereje, és a különleges háztartási és konyhagépek technikai újdonságai, lenyűgöző működése.


Tartószerkezet A rönkház teherhordó szerkezete I. A Csönd Szigete vár. Jöjj el, ha elfáradtál nagyon. Mi a legnagyobb közvetlen kerti faházak , árusító bódék gyártói vagyunk Közép - Európában , amely megtalálható a Németországi, Ausztriai, Svájci,Magyarországi, Csehországi és Szlovákiai piacokon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések