2019. március 11., hétfő

Penész végleges megszüntetése

A diagram azt mutatja, hogy egy szobában a lábunknál mért és a plafon alatti hőmérséklet között jelentős különbség van. Penészmentesítés, penész spórák elpusztítása, dohos szag megszüntetése. Ha a penész megjelenik otthonunkban a falakon könnyen átterjedhet a ruhaneműkre, könyvekre és akár a játékokra is. Penész és pára Ön eddig mennyi pénzt dobott ki az ablakon, penészedés elleni szerekre?


A penész legnagyobb veszélyét a gombaspórák jelentik amely.

Ha nem szeretne több pénzt költeni felesleges penészmentesítő eljárásokra, ha már holnap tudni akarja, hogy mi a végleges megoldás a problémájára, ha nincs kedve hetente új és újabb jó szándékú szakember egymásnak teljesen ellentmondó véleményén és javaslatán töprengeni. Jó megoldás a végleges penészmentességért. A páratartalom további csökkentésével, és ezzel egy időben a fal felületi hőmérsékletének megemelésével, évekre elkerülhetjük a felületi párakicsapódást, vagyis megszüntethetjük a penész életfeltételeit.


A cél: A penészedés és a páralecsapódások végleges megszüntetése. Valójában mi történik? Kellemetlen szagok végleges megszüntetése.


Hogy lehet végleg megszüntetni a kellemetlen szagokat?

Cigarettaszag, ételszag, dohszag, rothadás szaga, poshadás szaga, állatok kellemetlen szaga, mellékhelyiségek kellemetlen szaga, izzadtságszag, penész , vagy bármilyen kellemetlen szag megszüntetésére a leghatásosabb módszer az ózonnal történő fertőtlenítés. Sokaknak jelent komoly bosszúságot a hideg idő beálltával a lakásban megjelenő penész - ami egyre gyakrabban olyan helyeken is felbukkan, ahol eddig nem volt. A parafához csak speciális ragasztót lehet használni, a tapétaragasztó alkalmatlan erre a célra. Ahol a helyiség méretei lehetővé teszik, hogy néhány centiméterrel kisebb legyen a belső tér, a gipszkarton borítás nyújthat végleges megoldást az említett problémára. A kanapé és a szövetek megmentője.


A bórax nemcsak az eldugult lefolyók tisztításában segít, hanem a penész elleni harcban is. Bizonyos penészgombafajták súlyos tüdőbetegségeket, fertőzéseket okozhatnak. Ha lehet, minél kevesebb időt töltsön penészes környezetben! A magas páratartalom megszüntetése p árátlanítással érhető el, ehhez különböző páramentesítő készülékek állnak rendelkezésünkre.


Lehet régi vagy új, panel vagy családi, minden típusú ingatlant érinthet a penészesedés, attól függetlenül, hogy szigetelt vagy nem szigetelt a lakás, cserélték-e az ablakokat, vagy sem. Főleg télen szokott aktuálissá válni a probléma, ezért is vesszük most elő. No meg azért, mert sok a tévhit a penészről. Mivel komoly egészségkárosodást is okozhat, vegyük.


Penészes falak kezelése akár év garanciával! Hogyan távolítsuk el a penészt?

A penészölőt fújjuk közvetlen a penészre, majd hagyjuk rajta néhány percig, ezután töröljük át a felületet nedves ronggyal és kaparjuk le a laza, málló részeket is. Felhasználási terület: penészes és nedves falszerkezetek, panellakások, műemlék épületek végleges belső szigetelésére. A salétromos fal, penész , az állandóan vizes fal ellen végleges megoldást kínálok Önnek! Lehet, hogy ez bizonyos többlet kiadást jelent, de mindezt megtéríti: az egészség nyereség!


Keressen bizalommal! Kérjen helyszíni felmérést! Fő szakterületünk a lakóépületen belüli PENÉSZESEDÉS okainak feltárása, és VÉGLEGES MEGSZÜNTETÉSE. NE FELEDJE: Nincs egyedül a penész elleni küzdelemben! A gyakori szellőztetéstől kezdve a páramentesítő készülékekig számos ”alkalmi megoldás” hozhat apróbb javulást, de végleges eredményhez sajnos egyik sem vezet.


Ha végleges megoldást akar, próbálja ki a HőPAJZS beltéri diszperziós bevonatot! Az új, magyar fejlesztésű bevonat megköti, és a falon keresztül. A szigeteléssel és az új ablakokkal egy zárt, becsomagolt épületet hoznak létre, amely ugyan olcsóbban fűthető, de a kevesebb fűtés éppen abból adódik, hogy már nem.


Dohos, áporodott szag, a külső falakon, a sarkokban feltűnő foltok gyakorlatilag mindig a penész , a penészes fal meglétét bizonyítják. A penészes fal megszüntetése azonban sokkal egyszerűbb, mint sokan képzelik. Inkább egy párátlanító berendezés segítségét kell kérni akkor, ha már sok a penész a falon, hiszen ez már a kiindulási problémát kezeli, nemcsak a következményeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések