2019. március 15., péntek

Tolóajtó

A tolóajtó egy praktikus, helytakarékos megoldás, mert a nyíló ajtók nem veszik el a teret. Nem beszélve arról, hogy teljesen egyedi megoldásokat lehet megvalósítani! Gratulálok a tervezőknek, és a kivitelezőknek! A falban futó tolóajtó esetében maga az ajtólap a vasalattal egy ajtónyílásban mozog, amelyet eltakar egy gipszkarton vagy egyéb épített fal.


Előnye az, hogy a fali rendszer igen esztétikusan megtervezhető, az ajtó nyitáskor nyomtalanul eltűnik.

A hátránya, hogy az épített fal miatt nagyobb a helyigénye és a kiépített. A fali tolóajtók kiváló megoldások kicsi helyiségekbe. Ideálisan beválnak az előszobában, a gardróbban vagy a hálószobában. Mindenütt, ahol nem engedheted meg magadnak a hagyományosan nyíló ajtókat, a tolóajtók a segítsé.


A falban futó beltéri tolóajtó szerkezete egy kissé bonyolultabb, ugyanis itt egy vezető-tartó szerkezetet, ami egy gipszkarton szerkezet tartóváza, először be kell építeni a kívánt falszakaszra, majd az ajtólapokat felszerelni a futószerkezettel együtt a sínre, nem megfeledkezve a végütköző-csillapító elemekről, majd ha ez kész, következhet a burkolás gipszkartonnal. A tolóajtó k praktikus előnye, hogy nem foglalnak plusz helyet nyitott állapotban. További előnyük, hogy belesimulnak a síkba, mégis hatásos dizájnelemek.

Nézd meg a méreteket, színeket és stílusokat! A tolóajtó nagyszerű választást jelent mindazok számára, akik szebbé, korszerűbbé és otthonosabbá szeretnék tenni az otthonukat. A hagyományos faalapanyagú tolóajtók mellett igen kedveltek és népszerűek az üveg tolóajtó szettek is. Nem csupán ajtóként, hanem térelválasztó elemként is gondolhatunk rájuk.


Az általunk készített tolóajtók felső sín megvezetésűek, a tolóajtó alsó részén csak egy pici vezető nyelvecske van elhelyezve, ami nem látszik és nincs útban semminek. A kétszárnyú tolóajtókra praktikus szerelni szinkron vasalatot, ami a két tolóajtó szárnyat egyszerre és könnyedén mozgatja. A hagyományos nyíló ajtóktól eltérően a tolóajtók segítségével visszanyerhető az ajtónyitási sugár által igénybe vett tér, és így tágasabb lakókörnyezetet kínálnak, mely sokkal otthonosabb, emellett változatosabb lakberendezési lehetőségeket nyit.


Elegáns tolóajtó , amely minden szobát beragyog. Három szélességi változat és három gyönyörű dekor választható. A Modernkeretes Stanley tolóajtó kedvező ára mellett modern kialakítású keretprofilja és gazdag színválasztéka miatt igen népszerő Vevőink körében.


Belépés az oldalra. Falban futó tolóajtó olcsón Panellakás és a beltéri ajtó csere Küszöb kérdés. Toalettre toalett zárat! Gyerekbiztos üveges beltéri ajtó. Tolóajtó márpedig kell.


Az ajtót mi adjuk, a falnyílást viszont Te!

A tolóajtó vasaltatokkal kapcsolatban láttam írták egy korábbi válaszban, hogy m-nél hosszabb sín is rendelhető. Engem konkrétan típus érdekelne m-es hosszban: RLD-rozsdamentes szett, RLD-07S Rozsdamentes üveg toló ajtó vasalat, LS-SDU-0Retro pajta ajtó vasalat,fekete. ECLISSE gyártmányú tolóajtó szerkezetek minden faltípusba. Olaszország piacvezető terméke akciós áron már Magyarországon is elérhető akár egyedi méretben is. Falba építhető Eclisse tolóajtó — Olasz gyártmányú gipszkarton vagy vakolt tégla falba építhető rejtett szerkezetű beltéri ajtók, akár egyedi méretben.


Harmónika tolóajtó vasalatok. A webáruház árai csak internetes vásárlás esetén érvényesek! Egyszárnyú falba futó tolóajtó tokszerkezet vakolható és gipszkarton falhoz.


Eclisse Unico a gyártó alap modellje, mely a legjobb megoldást nyújtja a kihasználatlan helyek megszüntetésére, és tökéletesíti az otthona vagy irodája praktikus helykihasználását. Ezeket a sütiket azért használják, hogy nyomon követhető legyen a weboldal látogatóinak viselkedése, a visszatérő látogatások gyakorisága, például annak érdekében, hogy meghatározzuk, melyek a leglátogatottabb oldalak a weblapon belül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések