2019. február 15., péntek

Ponthegesztett drótkerítés

Ponthegesztett drótháló kerítés árak - különböző szemméretekkel. Galvanizált és műanyaggal bevont drótból készült fém dekoratív háló. Magas eleganciával, esztétikával és hosszú élettartammal rendelkeznek. Többnyire kertek, parkok, nyilvános helyek, sportarénák elkerítéséhez.


Ponthegesztett drótkerítés

A ponthegesztett tekercses kerítéseket méteres csomagolásban lehet. Különböző méretű, horganyzott és műanyag bevonatú drótfonatok kerítések építésére és mezőgazdasági célokra. Ezek a felhasznált alapanyagok lehetővé teszik az olyan szövetek gyártását.


Fót, Szada, Vecsés, Ér Budakeszi, Pilisvörösvár) Az árlistában szereplő árak bruttó (általános forgalmi adót tartalmazó) telephelyi átvétel esetén érvényes egységárak. Drótfonat és drótkerítés árak és árlista. A leggyakrabban használt kerítések csoportjába tartozik. Sajátos felépítésének köszönhetõen (a szemek nagysága felfelé nagyobbodik) főleg a vadállatok, nagyobb és kisebb állatok elõtti védelmezésre egyaránt szolgál, de egyúttal autópályák bekerítésére is alkalmas. Elválasztana, bekerítene vagy akár megvédené értékeit, erre kínál Önnek megoldást a DRÓTHÁLÓ Kft.


A COVID-terjedése miatt, úgy döntöttünk, hogy vásárlóink és kollégáink védelme érdekében határozatlan ideig korlátozzuk megszokott nyitvatartásunkat és szolgáltatásainkat! Kerítés és kapu kínálatunkból mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Vásároljon a Praktikerben!


Tisztelt Érdeklődő! Kerti kerítések vásárlása és rendelése az OBI-nál. Egy remek minőségű fémhálóra, amit lehet használni kerítésnek, de készítettek már belőle madárházat, tették betonalapba, amit kicsit túlzásnak tartunk de kinek mi a vágya. This feature is not available right now.


Ponthegesztett drótkerítés

Please try again later. Táblaösszekötő M alakú, rozsdamentes: Akkor szükséges, ha a táblák toldása nem az oszlopokhoz esik. Szinte minden kerítés típust forgalmazunk, ami kerítés drótból előállítható, a különböző ponthegesztett. A drótkerítés , kiváló adottságából fakadóan, széleskörű felhasználást tesz lehetővé ipari, mezőgazdasági, lakossági szinten. A drótkerítést leginkább az építészetben, mezőgazdasági területeken, családi házak-, udvarok elkerítésénél alkalmazzák.


Fő profilunk a huzaltermék feldolgozása. Drótkerítés és szögesdrót – a egyszerű kerítés. Saját gyártásban készítünk ponthegesztett táblás síkhálót, ponthegesztett drótkerítést, hagyományos drótfonatot, fonatolt (azaz csomózott) vadhálót, tüskés huzalt, kerítés és szőlőoszlopot, illetve fülecseléssel vagy préseléssel előállított sodronyköteleket. PONTHEGESZTETT HÁLÓ HORGANYZOTT 10X1M 16X16MM és még 2termék közül választhat a kategóriában.


Ponthegesztett drótkerítés

Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! Kutyához jobb, mint a hagyományos kerítésdrót. Darabolható, nem bomlik szét, meglévő kerítés vagy vadháló aljára vagy tetejére erősítésnek , magasításnak is jó.


Fonott változat is kapható. Debrecen Wesselényi u. A hagyományos drótkerítés fonatok huzalokból egymásba hurkoltan szövöttek, és ezek huzalanyaga felületén horganyzott bevonatú, illetve esetenként PVC bevonatú is lehet. Kapuk fonatos, vagy tekercses kerítésekhez.


A drótkerítés oszlopai készülhetnek fémből, fából, de betonoszlopokat is használhatunk erre a célra. A fa oszlopok alját égessük meg, vagy kenjük be bitumennel, így tovább ellenáll majd a talajnedvesség káros hatásainak. A fém oszlopokat ágyazzuk betonba, így stabilabban állnak majd.


Cégünk a Gordius Üzletház Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések