2019. február 7., csütörtök

Fém cserép

Fém cserép

Gyakran felmerül a kérdés: vajon meddig bírják a fém tetők, azaz mennyire állnak ellen a korróziónak? Egyáltalán: megéri fém tetőt választani hagyományos cserép , pala vagy zsindely helyett? A korrekt válasz szempontjából a fém tetőket három. A ROMANIC cserép – fényes és matt változatú kivitelezés -és mm vastagságú, horganyozott acélból készült (Z225-Z275), amely festékréteggel van borítva. A ROMANIC fém cserepet színváltozatban gyártják, ily módon minden egyes építmény részére kiválasztható a megfelelő.


Fém cserép

A hagyományos tetőcserép minden esetben szív magába némi nedvességet az esővízből vagy olvadékból, ami komoly fagykárokat idézhet elő, mert a megfagyott víz a cserép rétegeiben szétfeszítheti azt, így a cserép felülete sérülhet. A fémből készült cserepeslemez esetén sem esztétikai, sem más károkat nem okozhat a. Tisztelt Ügyfeleink! Elfogulatlanul és kötelezettség nélkül segít a cserép kiválasztásában. Ingyen van, semmibe se kerül. A Duna régiónk meghatározó tényezője, Közép-Európa egységét jelképezi.


Termékfilozófiánk is ezt a természetes harmóniát tartotta szem előtt, amikor termékvonalunkat Danubia névre kereszteltük. Virágcserepek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Magánszemély vásárlása esetén: az adózás illetve számlázás nem változik, továbbra is -os áfa megfizetésével vásárolhat. Szabadság-szobornak felel meg.


Pala, cserép Mivel ezek a felületek meglehetősen pólusosak, először ajánlatos egy vékony réteg felvitele, ami megköti a port a pala illetve cserép felületén, ezzel segítve a festék adhézióját (tapadását) a felülethez. A modern héjazatok nem nélkülözhetik azon fém , és műanyag kiegészítő elemeket, amelyek biztosítják az épület tetőjének tökéletes vízzáróságát, porhó elleni védelmét, és emellett a kiszellőztetést is megvalósítják. A tető az időjárás káros hatásainak, így a szél romboló erejének fokozott mértékben. Cserép mécsestartó, mely egy kellemes nyári este elengedhetetlen kelléke. Erdélyi fazekasmester korongozással készült munkája.


Nem fagyálló, ezért védeni kell a téli csapadéktól. A minta a képen látottól eltérhet! Az ár db mécsestartóra vonatkozik! Ha elegáns, modern és igazán a mai kor szellemének építészeti stílusa vonzza, akkor az Ön tetője a Swedsteel síklemezes tető. Letisztult és elegáns geometriájú mintázatot ad köszönhetően a kialakításának, ugyanis a speciális vízzáró illesztések – úgynevezett korcok – párhuzamos vonalként szépítik a tetőt.


Tetőfedő anyagok, tetőbevonatok, ereszcsatornák a legszélesebb választékban. A bal oldali menüben tudsz válogatni az egyes tetőfedő anyagok között alapanyag szerinti csoportosításban, de itt találod meg a tetőhöz közvetlenül kapcsolódó egyéb anyagainkat is. A fém -alapú homlokzati anyagok egy rendkívül erős és széles esztétikai palettát kínálnak építészeti elemekként való alkalmazásra. Homlokzatos anyagaink a tálcák, lamellák és design profilok.


További információk elérhetőek a nemzetközi, angol nyelvű oldalon. STAR tetőcserepek mellett Prémium, Standar Basic, valamint Kerámia termékcsaládjaink valamennyi modellje elérhető, változatos színekben és csillagos kedvezményekkel. Az otthont szépítők nagy kedvence. Gyorsan száradó akril festék, selyem matt színekben.


Magasfényű kivitelben is kapható. A megnövelt festékpigmenseknek köszönhetően a Platinum festékszóró spray nagyon jól takar, és a felhasználása lecsökkenti a réteghasználatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések