2019. február 28., csütörtök

Jatoba parketta

A jatoba fából készülhet szalagparketta, csaphornyos parketta , és más falburkolatok. Használják még bútorok, lépcsőházak, és nyílászárók készítéséhez is. A jatoba parketta szálak között színbéli és rajzolati eltérések előfordulhatnak. Markáns rajzolata teszi teljesen egyedivé a jatoba parkettát.


Hymenaea courbaril (courbaril and West Indian locust) is a tree common in the Caribbean, Central America, and South America. It is a hardwood that is used for furniture, flooring, and decoration.

Juhar parketta világos színével, finom rajzolatával nyugodtságot áraszt. Merbau parketta erőteljes színeivel, ásványi anyagaival egy egzotikus tájra varázsol. Wenge parketta sötét mély színe, a modern világba kalauzol. Az ipari parketta egyszerű felépítésű, azonban rendkívül tartós szerkezet.


Viszonylag kisméretű elemekből épül fel, melyeket élére állítva táblásítanak, ezért élkötegelt parkettának is nevezik. If an internal link led you here, you may wish to change the link to point directly to the intended article. Az üzem elindításától kezdve fokozott követelményeket állítottunk termékeink minőségével szemben, hogy a hazai értékesítés mellett az exportpiacokat is el tudjuk látni.


Mindezek értelmében a parkettagyárban folyamatos. Mindegyik laminált padlónk felülete strukturált, erezett.

It grows in Central America, South America and the West Indies. Nem szelektált minőség, a természetes növekedésből eredő színárnyalatokkal és szövetszerkezettel. Kevés göccsel, gyakorlatilag szíjács nélkül.


Az egyes parkettaszálak közt jelentős rajzolat és színárnyalatbeli eltérések vannak. Jelenleg nem rendelhető! Göcs: mm átmérőig megengedett. A Hubert Parketta megváltoztatta a vásárlói kiszolgálás menetét, hogy a legtöbbet hozzuk ki ebből a válságos időből.


Ha szeretnéd nemcsak biztonságosan, de hasznosan is tölteni az időt otthon, kattints a részletekért. Jatoba szalagparketta jellege. Az Omnis egy minőségi és nem esztétikai kategória, amely azt jelenti, hogy a parketta csomagban lehet minden a fafjra jellemező szín, és rajzolat. Lehetséges benne natúrtól a rusztikusig bármilyen kinézetű parketta , bár zömében utóbbi szokott előfordulni. They make great butcher block table tops, furniture legs, turning squares, etc.


Headed to our Florida mill. Brazilian Cherry Squares New Arrival. A Profi Padló által forgalmazott fa parketták három rétegű ragasztott szerkezettel készülnek, valódi keményfa felülettel és antibakteriális lakkal.


Fa parkettáink az ún. Profi-loc gyors illesztéssel gyorsan és egyszerűen lerakhatók. Az illesztés ellenáll a normál igénybevételeknek és a padló egész élet tartama alatt tökéletes tartást biztosít.

Színe barnás-vörös, a mahagónira emlékeztető. Rajzolata markáns, a jatobából készült burkolatok kellemes meleg hangulatot árasztanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések