2019. február 15., péntek

Calvados íróasztal

A calvados cimkével összesen 1db termék található. A különböző akciók és kedvezmények nem vonhatóak össze és nem halmozhatóak. Modern, szögletes forma, minőségi szerelvények és visszafogott dizájn!


Ez mind a Tiéd lehet! A praktikus íróasztal jobb oldalán egy ajtós rögzített konténert találsz. Calvados színben rendelheted.

Szín: calvados - termék. Rólunk Segítség Kapcsolat. A honlap ajánlata nem minősül kereskedelmi ajánlatnak! A képeken látható bútorok árai a dekorációkat nem tartalmazzák, egyes bútorokat szimbólikus fotó ábrázol! Egyedi irodabútor gyártás méretre is.


Kedvező bruttó árak. Mérd meg mekkora helyed van, minek kell elférnie az asztalodon használd a szűrőt és válaszd ki a tökéletes íróasztalt! Fiókos, vagy polcos, monitortartóval, avagy billentyűzettartóval felszerelt, fa, bútorlap.

Valljuk be, teljesen más stílusú bútor dukál egy ügyvédi irodába, mint egy reklám ügynökségbe, míg. Kaspian egy modern, elemes bútorcsalád. Jellegzetes, szögletes formák és fogantyú nélküli fiókok valamint ajtók jellemzik. Elemei között található íróasztal , TV állvány, szekrény stb. Miért válassza az íróasztal széles fiókos bútordarabunkat?


Számos alkalommal az életünk során görnyedhetünk az íróasztal mögött, amikor muszáj azt az asztalt használnunk, amelyet mások választottak nekünk. Saját otthonában kijár Önnek az a kiváltság, hogy megválogathatja, melyik darabot teszi be dolgozószobájába. Vásárlás: Íróasztal árak, eladó Íróasztalok. Akciós Íróasztal ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Íróasztal termékek, Íróasztal márkák. RÓASZTAL - Szekrények-Konyhák-Tálalók-Kisbútorok-KÉSZRE SZERELVE!


A térelválasztók és polcok olyan szobabútorok, amelyek segítségével új terek és lehetőségek alakíthatók ki. Minden bútort ingyenesen szállítunk ki Magyarország egész területén. Bútoráruházban - Butor1. Olyan ügyfélszám alatt jeletkezett be, mely alatt nemlehet megrendelést leadni.


Beállításaim mezőben kérem választja ki a Másik ügyfélszámra kapcsolni vagy lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkal.

Egyéb hasonló kategóriák:Bigger elemes bútor, calvados , Lapraszerelt, íróasztal. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Kötelező - a kiválasztás nem vonható vissza.


Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalunkat azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. Duplafiókos betétes íróasztal. Méret: (MA) x 1(SZÉ) x 4(MÉ).


A JYSK-ben mindig van egy jó komód ajánlatunk. Stílusos és praktikus komódok széles választékát kínáljuk különböző anyagokból alacsony áron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések