2019. február 20., szerda

Parketta recsegés megszüntetése

Nyikorgás, recsegés megszüntetése. Hosszú évekkel ezelőtt is találkoztunk ezzel a problémával és az idő haladtával egyre sűrűbben jelentkeztek a parketta nyikorgás, recsegés miatt így nekiláttunk egy olyan megoldás megalkotásának, amivel maradéktalanul ki tudtuk küszöbölni ezt a problémát. Nekünk időszakos a recsegés , padlófűtés van alatta és a fűtési időszak alatt nem recseg, de amúgy nem fűtünk nagyom zavaró hangos recsegés kíséri minden léptünket!


Diletácio van mindenhol , így szerintem a klikk szorulása okozhatja, van rá valami mód hogy megszüntjön? Ha nyikorog a parketta , akkor nem a zajt kell csillapítani, hanem a kiváltó okot kell megszüntetni. Egy közel 1éves nemes fa parkettára vétek egy laminált padlót tenni. A nyikorgás megszüntetése nem is biztos, hogy sokkal több lenne, mint a laminált padló ára, bár most nem az 1. Ft-os vackokra gondolok. Az idő azonban ezt a burkolattípust sem kíméli: az évek múlásával a parkettalapok elöregednek, az alattuk lévő alap megsüllye a lapok kiszáradnak, sőt ki is lazulhatnak, a padló pedig nyikorogni, recsegni kezd.


A tömény padlóápolóval történő alapos áttörlés is segít valamennyit, de ne felmosórongyot használj, hanem egy ronggyal vidd fel a felületre, majd azzal is töröld. Amint beitta a parketta , kevésbé lesz kiszáradva, és a recsegés is tompul. Ha nincs a közelben egy ezermester, a padlóviasszal is elég jó eredményt lehet elérni. A parketta repedéseit úgynevezett parkettaviasszal töltheted ki.


Mi nem lakkoztuk, mert ez laminált lap és nem fa parketta. Már lassan éve használjuk és az utóbbi évben kezdett nyikorogni, az idő előrehaladtával egyre jobban, és egyre több helyen. Parketta csiszolás, Kistarcsa.


A vakpadlóra fektetett parketta alatt található szigetelő anyag, homok, esetleg salak egy idő után megroggyan, ami miatt a parketta helyenként megsüllyedhet. Következménye pedig az egyre. Rárakni a laminált padlót nem szeretnénk, mert a recsegés attól még megmarad.


A recsegést az okozza, hogy a parketta alatt a vakpadló. Mozaik parketta javítás is teljes mértékben kivitelezhető, viszont fontos, hogy vizes bázisú ragasztóba nem rakjuk, csak oldószeres ragasztóba. Vidéki munkáknál javítás eseténél kiszállást számolok fel.


Szegezet parkettánál injektálással a parketta alá jutatom a ragasztó anyagot bontás nélkül. Javítani bár mikor lehet. Speciális prémium mínőségű ragasztó anyag. Göd környékén szavatolva a munka tartósságát, fix parketta. Keresés a következő tevékenységre: parketta nyikorgás megszüntetése 7. Cserépkályha építés, bontás , javítás, Cserépkályhás – Porgesz Gábor.


Az esetleges zajok, pl recsegés vagy nyikorgás , ami olyan okokra is. A dzsungel a mi ajánlatunk szerint az Ön számára most a kikapcsolódást, kellemes kalandot jelenti, ahol igazán jó levegőt szívhat, s jól. Szép a parketta , de recseg. Ha recsegést tapasztalunk, akkor üssük szorosabbra a deszkákat.


Máté Tamás, melegburkolat, laminált, parketta. Persze először a hiba okát kell megkeresni, értem ez alatt, hogy a megfelelő pára beállítása, a felvizesedés megszüntetése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések