2019. február 26., kedd

Fa névtábla

Saját névtábla készítés egyszerű varázsló segítségével ajtóra, asztalra, postaládára, csengőre. A gravírozott táblák patináns arany, ezüst, vagy hagyományos egyszerű színekben készülnek, kültéri vagy beltéri használatra. Kérlek vedd figyelembe, hogy a névtábla fából készült termék, így a fa textúrájának és mintázatának köszönhetően minden egyes korong eltér a képen láthatótól.


A korongok, a fa sajátosságából adódóan különböző erezetűek, ami egyben karakteressé és egyedivé teszi őket. Bemutatom, hogy miképp készítek el egy névtáblát, pirográf módszerrel. Cégtábla és névtábla gravírozás alapanyagainkat a legmagasabb minőséget képviselő amerikai gyártótól vásároljuk.

Többféle színben, a legkedveltebb az arany, ezüst szálrahúzott tábla (6mm vagy 5mm vastag), de más színekből is lehetséges. Mérete kb 1x cm. Gravírozott fa névtábla ajtóra, egy nevet tartalmazó. A kívánt szöveget írja be a megjegyzéshez. Névtábla , mm vastag fekete dió alapanyagból készül, előlapi rögzítéssel.


A kinézet illetve a méretre vonatkozik az ár. Egyedi fából készült termékek. Rétegelt lemezből készül és az alábbi adatokat tartalmazza: születési név, születési súly és magasság, valamint a születési idő (dátum, óra, perc).


Minden termékünket gondosan válogatott minőségi alapanyagból készítjük.

Fokozottan figyelünk a fa szálirányára, és nedvességtartalmára. Többnyire tölgyfa, diófa, hársfa és bükkfa, cseresznye alapanyagot használunk, de egyedi igény alapján bármilyen más fafaj felhasználása is szóba jöhet. Elkészülési idő: 1-hét. Amennyiben kevesebb, mint 1. A termék szélessége attól függ, hány betűből áll a név. Névtábla Természetesen névtáblát is tudunk készíteni, amelyet a kutyaház elejére szoktunk felszerelni, de vevői igényekhez igazodva bárhova rögzíthetünk.


Ezen szolgáltatás pluszköltsége megegyezés szerint történik. Fa gravírozott lézervágott névtábla. A fa , mint természetes anyag gravírozva nagyon jól mutat.


A névtábla oldalán lézervágott motívum, mely még különlegesebb kinézetet ad a táblának. A grafikát és a szöveget kézzel rajzoljuk, és gravrozzuk, égetjük a fa anyagába. A táblák beltérre és kültérre egyaránt szerelhetőek. A megrendelésénél ezt kérjük jelezze, mert más-más. A jelenlegi helyzetre való tekintettel webáruházunk ugyanúgy fogadja a rendeléseket, ahogy eddig is.


Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy már másnap kiszállításra kerüljenek a csomagok. Esküvői üdvözlő, cégtábla, éttermi menü tábla felhasználásra. A szövegezés ebben az esetben akrilból kivágott és a fába süllyesztett karakterek, melyek kiemelkednek a táblából.


Gasztronómiához tartozó fa használati eszközöket, névtáblákat, falifogasokat, postaládát, utca- és házszám táblát valamint egyedi dísztárgyakat készítek.

Nemesfa manufaktúra-fatál, fatányér, kínálótál, fa névtábla készíté. Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Faragott házszám és névtábla.


Fa névtábla Sokféleképpen használható, csiszolt natúr fa tábla, névtábla , házszám, stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések