2019. február 22., péntek

Mozaik kő

Mozaik Változzon otthona a kődivat szerint! A természetes kő mozaikok, falpanelek mára dekoratív lakberendezési tárgyakká nőtték ki magukat. Még a mediterrán stílus jegyeit képviseli az érdekes formájú kavics, méretre vágott és szabálytalan formával a mészkő, de megjelennek már a minimálban is a márvány, az onyx, vagy a lávakő mellett, különleges hatást keltve. Sok civilizáció gazdagította kultúráját természetes kövek használatával az ókorban, középkorban és a jelen korban.


A mozaik színe tartós mara az idő előrehaladtával nem változtatja színét, tervezési szempontból is nagyon érdekes. Ha szükséges, mivel hálóra ragasztott és vágható, kisebb egységekre bontható a mozaikcsempe és tetszőlegesen illeszthető, akár bordűrként is használható.

Anyag tekintetében is színes a választék, üveg, természetes kő , fém és kerámia közül. A Márka-Mix Kft a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek -a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Nagy térben mutat igazán. Tényleg olyan szép, mint amilyennek látszik. Kattintson rá, és nézze meg!


A szépség nem luxus. A hálóra szerelt mivoltának köszönhetően egyszerű a burkolása. Stick onyx mozaik oszlopburkolat.


A vöröses-meleg, kékesszürke és fekete elemek színkavalkádja a legkülönbözőbb összeállításokban is kiemeli ezeket a színeket.

Az STSmoothtouch Matt struktúra a polírozott mozaikokról ismert sima felületet. A gépesítésnek köszönhetően ma már elérhető áron beszerezhető különböző kőfajtákból készült lapok. Ezeket feldarabolva ugyanúgy kialakítható egy kép, mint a hagyományos kő mozaiknál, azonban amennyiben egyforma magasságba ragaszto akkor a csiszolás megspórolható.


A képet el lehet készíteni egy. A célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a természetes kövek használatára otthonainkban. Egyszerűen, nagyszerűek építőanyagnak,. Mozaikok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Get without the ads.


Skip trial month free. Find out why Close. Unsubscribe from Csempe doki? Most a legizgalmasabb részre érkeztünk, nevezetesen a kő mozaik készítéséhez.


Ehhez először homokot kell elosztania. Körülbelül cm-rel, a rétegnek vastagnak kell lennie. Helyezze a köveket olyan formába, amelyet a kertjéhez választott. A minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk weboldalunkon és hozzánk tartozó külső felületeken is. Ezeket szükség esetén a beállítások résznél lehet kikapcsolni, de később is meg tudja változtatni.


Ez a legrégebbi és hagyományos mozaik csempefajta. A kő mozaik csempe tiszta természetes és természetes textúra, és nagyon természetes.

This video is unavailable.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések