2019. február 8., péntek

Cserepeslemez tető ár

Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez.


Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető! AZ ÁR NYEREGTETŐ ESETÉN ÉRVÉNYES!

Az árlista árai Áfa nélkül értendők! Lindab Rainline FONTOS! A cégünk által gyártott félkörszelvényű függő ereszcsatorna névleges méreteinek megadása eltér a Magyarországon szokásostól. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Ha építkezünk, jön a kérdés, hogy hagyományos, mediterrán, klasszikus vagy esetleg modern stílus? VIHARKÁR AKCIÓ - ! Az ár tájékoztató jellegű nem minősül ajánlattételenek!

Az általunk gyártott cserepeslemezek ára magában foglalja a év garanciát is. Győződjön meg Ön is az Element cserepeslemez időtállóságáról és minőségéről! Egyedi kedvezmény minden Gerard tetőre!


Ha a fenti akció nem megfelelő az Ön számára, akkor kérje tőlünk egyedi árajánlatát. Kérem keresse az Önhöz legközelebbi telephelyünket, ahol raktáron lévő tető -, és oldalfal szendvicspanelek, illetve megrendelés alapján, rövid határidővel számos építőipari lemeztermék, ill. Segítünk kiválasztani a megfelelő építőanyagot az Ön egyéni elképzelését. A Venecia cserepeslemez kialakítása teljes mértékben követi a hagyományos cserepek formáit.


Kis méretéből adódóan ideálisan használható tagolt és nagyon magas tetők fedésénél egyaránt. Könnyen szállítható és mozgatható, akár egy liftbe is könnyen bepakolható társasházak esetében. Az előre elkészített furatok. Gerard tető akciók az ország LEGNAGYOBB forgalmazójától a Beck Tetőszerviz Kft-től. A cserepeslemez egy kiváló tetőfedő anyag.


A Gerard tető ellenáll az időjárás viszontagságainak. Csak készleten lévő színekre érvényes ár. Omega cserepeslemez képek.


Erős vonalai és magas profil mintázata a kerámia és betoncserepekre jellemző súlyosságot kölcsönöznek számára (miközben súlya töredéke az említettekének).

Nyers, de egyben könnye szoli de egyben kiváló megjelenésű. Cserepeslemez árak. Az árat egyedileg a tetőfelmérést követően lehet 1-ig pontosan megadni, nagyságrendi ár természetesen kalkulálható.


Ami rendkívül fontos, hogy a Swedsteelnél minden kiegészítő rendelkezésre áll a biatorbágyi gyárban, még a gerencelemet is. Trapézlemez, cserepeslemez , szendvicspanel egyedi árakon. Flóra néven ismert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések