2019. február 11., hétfő

Laminált padló kopásállósági osztályok

A kopásállósági számokat szigorú szabványok szabályozzák. Minél tovább bírja sérülés nélkül a felület, egyre fokozódó nyomás alatt, annál magasabb kopásállósági osztályt ér el a padló. Laminált padlóról készült szabványt ki látott már? Melegburkolatok (parketta, laminált padló ) esetében is fontos a kopásállóság.


A laminált padlók kopásállóságát a legfelső kopórétegek határozzák meg. Ezt a réteget általában egy műgyantával átitatott papírréteg adja.

Kopásállósági osztályok laminált padlónál, illetve vinil koptatóréteggel ellátott parkettáknál A lamináltpadlók felületét a parkettával és furnérpadlókkal ellentétben nem valamilyen fára vagy parafára felvitt lakk, olaj vagy viasz védi. A felső réteg egy műgyantával (általában melamingyantával) átitatott. Ez a melamin gyanta adja a laminált padló kopásállóságát, illetve a fa erezeti struktúrát. Ezen kopásállósági osztályokat az alábbiak. Egy mm-es laminált padló masszívabb.


Tipikusan jobb kopásállósági osztályt szoktak képviselni, bár ez nem annak az mm-nek köszönhető. Mégis stabilabb egy mm-es laminált padló , ami hosszú évek használata során feltétlenül fontos. Sokat hallottál már a laminált padlókról, de nem tudod eldönteni, megéri-e vagy sem?


A megfelelő laminált padló kiválasztásával nem csak nappaliban, hálószobában, gyermekszobában, hanem irodahelyiségben, előszobában, étkezőben, sőt még konyhában is alkalmazhatod.

Lerakása nem igényel túlzott előkészületet, padlófűtésnél is alkalmazható és lerakás után azonnal igénybe veheted. A sokoldaló burkolat! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Minél több fordulat kell ahhoz, hogy a laminált padló felülete először megkopjon annál jobb a padló kopásállósága.


Hogyan mosható laminált 1. AC1-nél kevesebb mint 9fordulatnál megkopik a padló felülete, míg AC2-nél. Amit erről a témáról tudni érdemes azt bejegyzésünkben most megtalálja! A fa természetességét meghökkentően utánozzák, nagyon jó ár-érték arányú, padlófűtésre alkalmas, időtálló termék. Több mint -ban fa alapanyagból készül, környezetbarát, mivel rendszerint a faiparban keletkező fa.


A normál használatra szánt laminált padló minimum mm vastag és legalább 31-es kopásállósági mutatóval rendelkezik! Tekintse meg Szerémi úti bemutatótermünket 3D nézet-ben, s képzelje el otthonát hasonló enteriőrben! Negyed évente megjelenő HÍRLEVELÜNK azoknak az ügyfeleinknek, partnereinknek, belsőépítészeknek szól, akik érdeklődnek a faiparral kapcsolatos újdonságok iránt. A Liberty termékcsalád padlói akár órát is ázhatnak a vízben.


Magas minőségű, teljes anyagában impregnált laminált padló. Legmagasabb kopásállósági és igénybevételi osztály! Felhasználási terület: erős közületi. Különböző minőségi osztályok választhatóak. Padlóburkolataink kombinálhatóak.


Helyszíni felmérés után kivitelezési tervek készítését biztosítjuk.

Saját kivitelezést vállalunk. Kiegészítő elemek és ápolási segédanyagok bő választékát kínáljuk. Precíz munkavégzést garanciával vállalunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések