2019. február 1., péntek

Metro csempe 10x30

Metro csempe 10xsima és fózolt felülettel, nagy színválasztékban,akár raktárról is! Fürdőszoba csempék, járólapok, raktárról, vagy rövid szállítási határidővel. Akár ingyenes kiszállítással az egész ország területén.


Felső közép kategóriás a 7. Szállítási idő: azonnal.

KÉSZLETRŐL AZONNAL! A megadott ár mtermékre vonatkozik! Metálbarna színű, fényes - matt hatású csempe egy dobozon belül többféle minta talál.


Csempe : Metro Liso Blanco Brillo 10×cm. Ribesalbes spanyol gyártó terméke. Mar BrilloFelhasználás: Beltéri falicsempe. Rendeltetés: Fürdőszoba és Konyha burkolataként.


A metro csempe választékunk különlegessége még, hogy a 10xfozólt elemekből szín áll rendelkezésére a nálunk vásárlóknak, amit akár darabra is tudnak vásárolni.

A metro csempe az egyik legnépszerűbb fürdőszobai csempe burkolat és konyhai csempe burkolat, ha már csempét használunk burkolási célra. Gyors, akár ingyenes, országos házhoz szállítással. SIMA CSEMPE 10xFÜRDŐSZOBÁK csempe burkolására felületű 10xcsempe minden színben, szürke, fekete, fehér piros 10xcsempék KEDVES MEGRENDELŐK! Fózolt metro csempe. Rusztikus metro csempe.


Fényes metro csempe. METRO CSEMPE : 5xmetro csempe. Sima fózolatlan metro. M(minimálisan vásárolható mennyiség!) Kívánságlistához. Metró csempe és fali csempe választékunk szintén egyedülálló.


Küldetésünk, hogy a legjobb ár-érték arányt fenntartva találják meg vásárlóink a lakberendezéshez lakásfelújításhoz, éttermek, kávézók szállodák berendezéséhez vagy éppen műemlék-felújításhoz használt jó minőségű burkolatokat. Ape LOFT luna falicsempe 10xakció és ötletek - Gyors, országos és akár ingyenes házhoz szállítással! Nincs termék a kosárban. Raktáron db Nagyobb mennyiséget is rendelhet! Kategória: METRÓ ÉS KISMÉRETŰ CSEMPÉK.


Az elegancia és az otthonosság színte egyszerre jut az ember eszébe a kép láttán. Hasonlítsa össze az árakat!

Apeker Kerámia gyári bemutatóterme nyitva tart: “A rendelet szerint ilyen indoknak minősül a munkavégzés, a hivatásbeli kötelezettség, a gazdasági, mezőgazdasági és erdészeti tevékenység, valamint az ezek. ROYAL FALICSEMPE LIMON 10X,5CM SÁRGA és még 2termék közül választhat a kategóriában. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan!


Ebben a kategóriában rengeteg fajta 10×20-as metró csempét talál. Kérdés esetén írj nekünk! Raktárról, gyors, és országos házhoz szállítással. Cifre ATMOSPHERE 15×25.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések